Meteorologii au emis un Cod portocaliu pentru județul Hunedoara și Caraș-Severin, unde sunt așteptate furtuni, descărcări electrice, grindină și intensificări ale vântului.  

Caraş-Severin: Caransebeș, Oțelu Roșu, Turnu Ruieni, Obreja, Constantin Daicoviciu, Păltiniș, Buchin, Glimboca, Sacu, Copăcele. 

Hunedoara: Orăștie, Călan, Beriu, Bretea Română, Romos, Orăștioara de Sus, Boșorod, Mărtinești. 

Citește și: Anunț ANM: Instabilitate atmosferică în mai multe zone ale ţării, inclusiv pe litoral

Anunț ANM: Instabilitate atmosferică în mai multe zone ale ţării, inclusiv pe litoral

Specialiștii ANM au actualizat prognoza meteo. A fost anunțată instabilitate atmosferică în mai multe zone ale ţării, inclusiv pe litoral, până luni seară. Meteorologii anunţă instabilitate atmosferică   în mai multe zone ale ţării, inclusiv pe litoral, până luni seară.

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de instabilitate atmosferică 3 iulie, ora 12 – 3 iulie, ora 21.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și:  VIDEO- Prețurile cresc de la 1 iulie pe litoralul românesc, dar turiștii continuă să învăluie stațiunile de la Marea Neagră

„În Carpaţii Orientali şi de Curbură, în sudul Moldovei, nordul Munteniei şi în Dobrogea, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Aceasta se va manifesta prin averse şi cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului (cu rafale de 55...60 km/h), izolat vijelii şi grindină. În intervale scurte de timp cantităţile de apă vor fi de 20...25 l/mp şi izolat de peste 40 l/mp”, conform ANM.

Cum este vremea la mare în iulie 2023. Prognoza meteo pentru a doua lună din vară

Cum este vremea la mare în iulie 2023. Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru luna iulie 2023. Iată ce temperaturi se vor înregistra în această lună, pe litoral.

Citește și:  Cum este vremea la munte în iulie 2023. În ce perioadă prognoza meteo este favorabilă drumeților

Cum este vremea la mare în iulie 2023. Potrivit datelor experților, vor apărea vijelii și ploi, mai ales în sudul continentului.

De asemenea, specialiștii susțin că valurile de căldură vor fi cauzate și de intensificarea fenomenului El Niño. În luna iulie, se pare că la mare, clima va fi una cu un grad de uscăciune.

Citește și: VIDEO- Apele au pus stăpânire pe județul Mureș. 40 de apeluri la 112, în urma ploilor abundente. Gospodăriile oamenilor au fost inundate

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

De asemenea, cantitatea medie de precipitații va fi de aproximativ 37 mm distribuite pe parcursul a două zile, de la mijlocul lunii.
Temperaturile vor fi destul de prietenoase, astfel că maxima temperaturii va ajunge la 29 de grade Celsius.

Temperatura minimă va fi de 24 de grade Celsius.

Există probabilitatea de a se înregistra variații față de mediile obișnuite.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si