În această dimineață a intrat în vigoare un cod roșu de caniculă, care aduce temperaturi nu doar greu de suportat, ci și dificil de pronunțat. Se anunță maxime de 42 de grade, iar asta nu este tot. Valorile resimțite la nivelul solului sunt mult mai apăsătoare.

Citește și: Vremea face ravagii în Elveția: Un om a murit, mai mulți oameni sunt răniți, iar pagubele materiale sunt uriașe

După valul de caniculă vor urma furtuni și vijelii

Adina Iliescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Valul de căldură se resimte puternic în Capitală. Ar trebui să știți că dacă acum vi se pare cald, pe parcursul zilei aerul va deveni cu adevărat irespirabil. Mercurul din termometre va atinge 42 de grade Celsius la umbră, în București. Asta înseamnă că valorile de la nivelul solului se vor resimți mult mai mari, precum 50 de grade celsius.

Ar fi bine să evitați orele de vârf, mai ales dacă vă știți cu probleme și să vă hidratați cât mai mult cu putință.

Vor fi două zile de foc, anunță meteorologii care au emis un cod roșu de caniculă. Cinci județe sunt vizate, printre care și Capitala. De asemenea, meteorologii au emis și un cod galben în partea de nord-vest a țării, însă ar trebui să știți că după acest val de căldură urmează fenomene extreme: furtuni și vijelii.”, transmite Adina Iliescu, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si