O ora, nu mai mult a durat ploaia din Vrancea care a transformat firele de apa in puhoaie furioase.

Cosmarul negru al oamenilor din 3 localitati a inceput ieri seara- cand meteorologii au instaurat cod rosu pe raul Milcov. Neputinciosi in fata naturii, localnicii s-au uitat ingroziti cum viitura ameninta sa le rupa podetele.

Tocmai grija a salvat zeci de vieti in localitatea vecina.
Apa a spalat pur si simplu drumurile si a lasat in urma, fagase adanci.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Scapate de sub control, apele au  inundat mai multe drumuri judetene si un drum national din Vrancea. Ca sa le curete de mal si sa le faca practicabile, autoritatile au adus excavatoare. Nu la fel s-a actionat in Iasi, unde centrul parea, aseara, o mare balta.

Dupa apele care au maturat aseara Moldova, pamantul s-a udat de lacrimile oamenilor. Intr-o localitate din Neamt, furia cu care au lovit apele se vede oriunde privesti.

Marioara Gura: Ne-a luat pasari, ne-a luat tot. Niste rate mi-au mai ramas alea nu s-au inecat, porcul a iesit, l-am gasit in partea astalalta porcul baietilor. Cred ca a inotat porcul, mi-a luat lemnele am avut accolo o gramada de lemne

Aceasta batrana a fost salvata in ultima clipa de fiul ei.

"Aoleu, a luat-o baiatul in brate ca era pe ultima treapta"

"Daca nu..ma

lua apa, mi-e si frica sa ma mai culc"

Pericolul inundatiilor nu a trecut. Hidrologii mentin codul portocaliu in Neamt, Bacau, SIbiu si Brasov pana in aceasta seara, la ora 21:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si