Vestea că actualul președinte, Klaus Iohannis ocupă prima poziție pe buletinele de vot la alegerile prezidențiale din noiembrie nu i-a picat tocmai bine lui Codrin Ștefănescu, arată fanatik.ro. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, fostul secretar general al Partidului Social Democrat susține că Biroul Electoral Central a tras la sorți ordinea candidaților până și-a îndeplinit scopul, acela ca Iohannis „„să ne intre-n ochi din prima”.

Citeste si: Viorica Dăncilă: Tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile nu mă face să am mai puţină încredere sau apreciere pentru Rovana Plumb, dimpotrivă. Rovana are, în continuare, susţinerea mea necondiţionată

 

Codrin Ștefănescu atac la adresa lui Klaus Iohannis: „Ca să fie bine, să nu fie rău. Și să ne între-n ochi din prima. Simplu”

„Ca să fie bine, să nu fie rău. Și să ne între-n ochi din prima. Simplu”

„BEC a stabilit, prin tragere la sorți, ordinea candidaților pe buletinul de vot. Și au tot tras ei la sorți până le-a ieșit Klaus pe prima poziție. Ca să fie bine, să nu fie rău. Și să ne între-n ochi din prima. Simplu”, a scris Codrin Ștefănescu pe contul personal de Facebook.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Codrin Ștefănescu atac la adresa lui Klaus Iohannis: „Ca să fie bine, să nu fie rău. Și să ne între-n ochi din prima. Simplu”

În cursul zilei de sâmbătă, 28 septembrie, BEC a stabilit, prin tragere la sorți, ordinea pe buletinele de vot a candidaților care luptă pentru postul de președinte. Primii cinci sunt Klaus Iohannis, Theodor Paleologu, Dan Barna, Kelemen Hunor și Viorica Dăncilă, potrivit comunicatului publicat pe site-ul instituției. Urmează apoi Cătălin Ivan, Ninel Peia, Sebastian Popescu, John-Ion Banu, Mircea Diaconu, Bogdan Stanoevici, Ramona Bruynseels, Viorel Cataramă și Alexandru Cumpănașu.

Codrin Ștefănescu atac la adresa lui Klaus Iohannis: „Ca să fie bine, să nu fie rău. Și să ne între-n ochi din prima. Simplu”

Viorel Cataramă și Alexandru Cumpănașu, dosar penal la Parchet

Trebuie spus, însă, că BEC a depus plângere penală pe numele a doi candidați acuzați că au prezentat multe semnături ce conțin similitudini. Este vprba despre Viorel Cataramă și Alexandru Cumpănașu, Parchetul General anunțând recent că a preluat acest caz. În apărarea lor, atât omul de afaceri, cât și Alexandru Cumpănașu susțin că sunt victimele unui abuz din partea Biroului Electoral Central, care în ultima vreme își asumă rolul de actor politic, deși nu are o astfel de atribuție.

Citeste si: Bogdan Stanoevici- candidat independent la alegerile prezidențiale 2019

Primul tur al alegerilor prezidențiale are loc pe 10 noiembrie, în vreme ce al doilea tur se va desfășura în data de 24 noiembrie. Conform unei hotărâri de Guvern, românii din străinătate vor putea vota la primul tur al alegerilor prezidenţiale între 8 şi 10 noiembrie, iar la al doilea tur între 22 şi 24 noiembrie.

Citeste si: Ramona Ioana Bruynseels- candidatul din partea Partidului Puterii Umaniste la alegerile prezidențiale 2019


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si