Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cel care a emis aceasta ipoteza este secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. Acesta a marturisit ca liderii din teritoriu sunt presati de electorat sa organizeze un nou miting urias al partidului. "Noi am avut un miting linistit. nu am incitat la violenta.(...) Vazand aceste atrocitati, cei care ne sustin au motive sa ceara asa ceva. Nu este decis. Presedintele Dragnea este informat de colegii nostri din tara, care la randul lor sunt presati de primari, de electorat, de membrii nostri, care mai doresc inca un miting. Eu sunt unul dintre cei care sustin aceasta idee de a face din nou un miting urias PSD. Noi am avut un miting linistit, cu sute de mii de romani, cand nu s-a intamplat niciun fel de incident. Noi nu am incitat la violenta, ci a fost pur si simplu un miting pentru a arata forta unei majoritati si a poporului roman, care iese la vot si la urne si decide ceva prin votul respectiv.

In momentul de fata vazandu-se toate aceste atrocitati, cei care ne sustin au motive sa ceara asa ceva”, a declarat, la Romania TV, secretarul general adjunct al PSD Codrin stefanescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si