Close sidebar
Close sidebar

Cine este, de fapt, Codruț Pop de la „Puterea Dragostei”?! Avem toate detaliile

Codruț Pop de la „Puterea Dragostei” se numără printre ultimii concurenți care au pășit în casa iubirii de la Kanal D. Tânărul este dornic de a-și întâlni iubirea în cadrul competiției.

Georgiana Balaban,

Codruț de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Codruț de la „Puterea Dragostei” este din Oradea. Tânărul a trecut prin momente cumplite, deoarece tatăl lui a pierdut lupta cu viața de curând.

Codruț, alături de tatăl său. [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Iubita lui Livian, atac dur la adresa Biancăi Comănici! Incredibil cum a IRONIZAT-O pe Instagram

Citeste si: Clipe dramatice pentru Simona de la „Puterea Dragostei”. Prin ce trece fosta concurentă

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Codruț a învățat în cadrul liceului cu Program Sportiv „Bihorul” din Bihor. Bărbatul, în vârstă de 21 de ani, mai are o soră. Concurentul emisiunii de la Kanal D este pasionat de mersul la sală și este zodia pești.

Codruț și Alexandra de la „Puterea Dragostei”- cel mai nou cuplu din casă

Codruț de la „ Puterea Dragostei ” a pășit în casa iubirii de la Kanal D pe data de 19 octombrie 2020. El și Alexandra formează acum unul dintre cele mai noi cupluri din cadrul competiției.

Codruț Pop de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Facebook]

Fetele din casa iubirii de la Kanal D l-au primit pe Codruț cu flori, covor roșu și zâmbete.

Noul venit a fost întâmpinat ca un rege. Încă de la venirea sa în casă, Alexandra de la „Puterea Dragostei” a pus ochii pe el. Codruț a oferit câte un buchet de flori tuturor fetelor din casă. „Ultima relație a fost acum patru luni, a durat un an de zile...nici eu nu am fost cuminte, nici ea. Ea m-a înșelat prima, apoi eu. Nu doar ea e vinovată...a
apărut monotonia. Am iubit-o!”
a zis Codruț la prima sa discuție din casă. Tânărul a mărturisit că nu a intrat în cadrul competiției pentru cineva anume, însă i-a atras atenția Aya de la „ Puterea Dragostei ”.

În prezent, Codruț formează un cuplu cu Alexandra, una dintre surorile prezente în casa iubirii de la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI