Codruț Șerban a pus ochii pe câteva concurente din sezoanele trecute. Acestea sunt Roxana, Simina și Simona. Codruț a vorbit despre calitățile celei care îi va fi alături.

Cine este Codruț?

Codruț Șerban de la Puterea Dragostei s-a născut pe data de 6 martie 2000 și are 21 de ani. Este din Galați și e foarte pasionat de tatuaje, dar și de mașini.

Spune despre el că este o fire prietenoasă, dar a recunoscut că în relații obișnuiește să fie posesiv și gelos. Vrea ca femeie de lângă el să fie puternică, pentru a reuși să treacă cu brio peste toate situațiile și provocările din cadrul show-ului de pe Kanal D. Speră că împreună vor ajunge chiar în Marea Finală.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, declarații cutremurătoare despre viața lui: ”Am plâns în multe seri”

Codurț, fan al emisiunii

Codruț a mărturisit că înainte de a ajunge în competiție, era un fan înfocat al emisiunii. I-a plăcut foarte mult de Roxana, Simona și Simina. Este hotărât să își facă o relație în competiție încât, dacă se va pune problema, spune că va trece și peste cuvântul familiei lui.

„Bună! Sunt Codruț, am 21 de ani, și sunt din Galați.

Sunt pasionat de tatuaje și am venit la această emisiune ca să-mi găsesc jumătatea și de ce să nu câștig marele premiu. Fiți gata, că o să fiți dați pe spate”, a spus Codruț Cătălin Șerban. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Scene explozive la "Puterea Dragostei": un concurent s-a pus în genunchi și a cerut în căsătorie o "colegă" de emisiune

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si