Codruț de la „Puterea Dragostei” este îndrăgostit până peste cap de Alexandra. Concurentul emisiunii de la Kanal D a mărturisit că nu-l deranjează diferența de vârstă dintre ei sau faptul că are un copil.

Citeste si: Ce i-a transmis Codruț de la „Puterea Dragostei” iubitei sale chiar de ziua ei. Mesaj emoționant pentru Alexandra

Codruț Pop a fost întrebat dacă este o problemă faptul că Alexandra are un copil sau faptul că există o diferență de vârstă între ei.

„Nu! Dacă până acum nu ne-a afectat, nici de acum încolo nu cred că ne va afecta!”, a zis Codruț de la „Puterea Dragostei”.

Codruț și Alexandra de la „Puterea Dragostei” fac senzație în casa iubirii

Codruț și Alexandra de la „Puterea Dragostei” reprezintă unul dintre cuplurile care fac senzație în cadrul show-ului TV. Deși au trecut prin multe obstacole, cei doi au reușit să le doboare cu brio. Cei doi se văd împreună și în afara competiției TV, ba chiar au planuri mărețe.

Citeste si: Bianca Comănici de la Puterea Dragostei și-a luat bolid. Vezi ce mașină și-a ales frumoasa brunetă

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

codruț și alexandra de la puterea dragostei
Codruț Pop și Alexandra.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Isabella de la „Puterea Dragostei” iubește din nou. Cine i-a furat inima

Codruț Pop și-a găsit liniștea lângă blondină. După decesul tatălui său, el a decis să intre în casa iubirii pentru a-și găsi jumătatea. Alături de Alexandra de la „Puterea Dragostei”, Codruț a cunoscut fericirea.

Citeste si: Cristian Comănici și Mariana de la Puterea dragostei, întâlnire emoționantă la aeroport: „La bine și la greu!”

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei aruncă bomba! Bruneta se gândește la împăcarea cu Jador: "Posibil într-o relație de..."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si