Astfel, vor fi sub avertizare cod galben judetele Suceava, Botoșani, Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Tulcea, Constanta, Ialomita si Calarasi, unde va ninge in general slab cantitativ, insa vantul va continua sa aiba intensificari cu viteze cuprinse intre 50 si 60 de kilometri la ora, iar pe arii restranse va atinge chiar si 70 km/h, temporar spulberand si troienind zapada,scrie news.ro.

Intensificari ale vantului vor fi mai fi si in sud-vestul Olteniei.



Potivit Administratiei Nationale de Meteorologie, in perioada urmatoare, in cea mai mare parte a tarii, vremea va fi geroasa atat noaptea, cat si ziua, iar temperaturile minime se vor situa frecvent intre -25 si -15 grade.

Vineri, la ora 23.00, a fost ridicata avertizarea cod portocaliu de viscol pentru judetele Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Constanta, Tulcea, Galati si Vrancea.

De asemenea, municipiul Bucuresti a iesit de sub codul galben de viscol.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si