Seful CJPC Constanta, Horia Constantinescu, a declarat ca marti comisarii institutiei au facut un control la cofetaria Silvian din municipiul Constanta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Echipele de control au descoperit coloranti expirati de 16 ani, conditii de depozitare neconforme, dar si faptul ca toate prajiturile contin E-uri necomunicate consumatorului.

“Toate prajiturile contin E-uri, unele care pot distruge capacitatea de concentrare si atentie a copiilor. Neinformarea corecta face ca parintii sa nu isi poata proteja copiii”, a declarat Horia Constantinescu.

Comisarii CJPC au retras de la comercializare toate produsele gasite in cofetarie. De asemenea, cofetaria a fost inchisa temporar, dar conducerea CJPC urmeaza ca miercuri sa propuna Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Galati, suspendarea activitatii cofetariei pe o perioada de pana la sase luni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si