Barbatul a fost gasit in luna septembrie, anul trecut. Potrivit rtv.net, un barbat care disparuse de o luna a fost gasit in cele din urma, mort, chiar in curtea firmei la care lucra. El a fost cautat de politisti cu caini exact in locul in care avea sa fie gasit mort o luna mai tarziu. Politia Capitalei anunta la vremea respectiva ca e vorba despre o crima.

Despre Ilie Alexandru, omul care si-a gasit sfarsitul anul trecut in fabrica de ciment, se stie ca lucra ca paznic si facea zilnic naveta din comuna giurgiuveana Ogrezeni.

El a intrat in tura pe data de 13 august si nu s-a mai intors niciodata acasa. Familia a reclamat disparitia la Politie, iar trei zile mai tarziu oamenii legii au inceput cautarile in curtea firmei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

"Dupa o luna de zile, tatal meu a fost gasit in incinta firmei Firos, decedat. Politia mi-a spus ca l-a gasit acoperit cu niste craci. Pe mine nu m-au chemat la ridicarea cadavrului, la indentificare, aici, m-au trimis direct la IML", a spus fiica acestuia.

Politia Capitalei nu a precizat, pana acum, daca ucigasul acestui paznic a fost sau nu prins.

 

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si