Close sidebar
Close sidebar

Coincidenţă stranie! Ce s-a întâmplat în minutul 8 al meciului, chiar înainte ca ”marele blond” să fie comemorat! Spectatorii au încremenit!

Chiar înainte de momentul comemorării lui Ilie Balaci a avut loc un episod care i-a făcut pe spectatorii din tribune să amuţească.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Meciul dintre CSU Craiova şi FCSB are o încărcătură cu totul specială, după trecerea în nefiinţă a lui Ilie Balaci, marele jucător al Craiovei Maxima.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ilie Balaci a jucat cu numărul 8 la Craiova, iar organizatorii şi suporterii au decis ca în minutul 8 să stingă nocturna, iar suporterii să aibă ocazia să îl omagieze pe idolul Băniei.

Din nefericire pentru CSU Craiova, chiar în minutul 8 al partidei, FCSB a reuşit să marcheze, în urma autogolului lui Renato Kelic. O coincidenţă extrem de stranie, care a fost observată de toţi suporterii, dar în ciuda situaţiei aceştia şi-au continuat momentul şi l-au omagiat pe Ilie Balaci.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI