Prin experiente asemanatoare au trecut parintii Elodiei Ghinescu si ai Madalinei Manole. Ambele femei erau sanatoase, aveau o cariera frumoasa, aveau copii mici si erau firi puternice. Daca Elodia a disparut in septembrie 2007, toata lumea acuzandu-l pe sotul ei  ca ar fi ucis-o, Madalina Manole a murit in 2010, dupa ce a baut un pahar cu furadan. Dar si in cazul cantaretei, parintii ei l-au acuzat pe sotul ei, Petru Mircea ca a ucis-o, chiar daca nu direct, ci prin presiunea pusa asupra ei

.
Tatal Elodiei a murit fara sa-si mai stranga nepotul in brate

Si parintii Elodiei si parintii Madalinei au avut aceeasi soarta, dupa moartea fetelor: s-au razboit prin tribunale cu sotii celor doua si nu si-au mai vazut nepotii, care au ramas la barbati.
La trei ani de la moartea Elodiei, tatal ei, Dumitru Ghinescu a murit, bolnav de cancer, maladie care au spus apropiatii i-ar fi fost declansata de suparare. Barbatul isi petrecuse ultimii ani din viata pe holurile tribunalului, judecandu-se cu Cristian Cioaca in incercarea de a-i face fiicei sale disparute dreptate si de a-si vedea nepotul. S-a stins cu sufletul greu si cu durerea ca nu si-a mai putut strange in brate nepotul, pe Patrick, baietelul care avea doar doi ani cand mama lui a murit.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Patrick, fiul Elodiei, a ramas la Cristian Cioaca

Aceea si durere a avut-o si mama Madalinei Manole. Dupa ce s-a luptat prin tribunale cu Petru Mircea, sotul Madalinei, Eugenia Manole s-a imbolnavit de cancer. Sambata seara, femeia a murit in spitalul din Ploiesti, fara sa-si fi vazut nepotul, de la moartea Madalinei.

Petru Jr avea doar un an atunci cand mama lui a murit, chiar in ziua in care ar fi 43 de ani.
Petru Jr este crescu de tatal lui, Petru Mircea

Razboiul dintre sotul Madalinei si parintii acesteia l-au facut pe barbat sa decida sa nu-i mai lase sa-si vada nepotul. Asa ca Eugenia Manole a murit cu dorul de nepotul sau, despre care spunea ca nici nu mai stie cum arata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si