Ileana Ciuculete a terminat socotelile cu viata in urma cu o saptamana, intr-un mod surprinzator! Nimeni nu se astepta ca regretata artista sa fie bolnava sau sa aiba vreo anumita problema, mai ales ca, in public, aparea vesela si mereu pusa pe distractie! Culmea, nici macar familia ei nu banuia ceva, astfel ca in momentul in care s-a anuntat public decesul artistei, durerea i-a devastat pe fiii ei, dar si pe mama sa, in varsta de 80 de ani!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ca o coincidenta tragica, Ileana Ciuculete a murit in conditii extrem de asemanatoare cu ale unui coleg de breasla, pe care ea il si indragea foarte mult, Alexandru Jidveianu. Vara trecuta, la finele lunii iulie, cantaretul a incetat din viata, pe patul de spital de la Spitalul Victor Babes, avand-o alaturi doar pe buna sa prietena Georgeta Dila.

Bolnav de mai bine de un an, indragitul cantaret nu a anuntat pe nimeni ca sufera si nu se simte bine.

La fel ca si in cazul lui Ciuculete, barbatul a stat in clinica in tacere, fara sa spuna nimic nimanui. Ca un facut, avea probleme la ficat, insa decesul a survenit prin afectarea tuturor organelor interne si, in special, a pancreasului, asemeni Ilenei! Mai mult, din spusele apropiatilor, Jidveianu stia de ce suferea.

Aflase totul dupa ce a fost la o clinica din strainatate, unde a incercat sa se trateze, situatie asemanatoare cu a cantaretei.

"Oamenii isi sacrifica sanatatea pentru a face bani, iar apoi sacrifica banii pentru a-si recupera sanatatea. Apoi se sperie de viitor si uita sa traiasca in prezent. Traiesc ca si cum nu ar muri si cand sunt aproape de moarte, realizeaza ca nu au trait niciodata", a scris Jidveianu pe pagina sa de Facebook cu cateva zile inainte de a inceta din viata, de parca ar fi prevazut ce o sa i se intample.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si