Într-o sâmbătă noapte, la aproape doi ani de la tragedie, pe paginile de socializare apărea informaţia morţii lui Răzvan, un tânăr care fusese în clubul Colectiv în noaptea incendiului.

Răzvan, ”Esticu”, aşa cum îi spuneau preitenii, scăpase cu viaţă, însă îşi pierduse acolo iubita, pe Valentina Florea, o tânără de 27 de ani. Iniţial nu au apărut detalii despre condiţiile în care a murit tânărul.

Erau doar mesaje de genul: ”Dumnezeu să-l odihnească! Sper să-şi găsească liniştea, în sfârşit, alături de Tina”. Însă, apoi s-a aflat că el se sinucisese şi alesese pentru gestul său decisiv o altă zi de sâmbătă.

Răzvan acceptase la ceva timp după tragedie să apară la televizor şi să povestească, să spună cum murise iubita lui.
”Eram lângă scenă şi m-am dus în spate când a început focul ca să-mi iau prietena. Nu mai era acolo, M-au scos oamenii, a fost un tăvălug...”, spunea tânărul. Tina, de fapt se afla la toaletă când a izbucnit incendiul, nu a mai reuşit să iasă şi a murit sufocată de fumul care intrase în baie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Răzvan şi-a căutat iubita printre răniţii scoşi pe braţe din club, a trăit ore de disperare. A găsit-o mai târziu la morgă, el fiind cel care a recunoscut-o.

Se iubeau de doi ani, avea planuri mari împreună, iar faptul că nu a reuşit să o salveze, l-a distrus pe Răzvan.

O dată cu Valentina, a plecat şi o parte din el. A rezistat fără ea un an şi încă nouă luni, apoi a plecat şi el!

Încă o victimă a incendiului din Colectiv, pentru că flăcările i-au ars nu trupul, ci sufletul lui Răzvan. Încă o victimă a nepăsării autorităţilor, pentru că persoanele care au trait o astfel de traumă trebuiau să ajungă la un psiholog.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si