Close sidebar
Close sidebar

Colegii Alexandrei Măceșanu, în genunchi, în Piața Universității! Imagini emoționante cu tinerii din ansamblul folcloric din care a făcut parte victima lui Dincă

Colegii Alexandrei Măceșanu au participat la marșul organizat de Alexandru Cumpănașu în Piața Universității.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Membrii ansamblului ”Dor de Românați”, din care a făcut parte și Alexandra Măceșanu, au luat parte, ieri la ”Marșul pentru o justiție corectă” organizat de Alșexandru Cumpănașu la București. Tinerii au purtat tricouri și pancarte cu chipul Alexandrei, au fluturat tricolorul și au îngenuncheat pentru a se ruga la Dumnezeu. Mulți dintre colegii fetei nu cred nici astăzi că Gheorghe Dincă le-a ucis pe colega lor și pe Luiza Melencu ci că mai degrabă acestea au fost traficate.

La marș au participat și familiile fetelor dispărute precum și Alexandru Cumpănașu. Manifestanții au cerut o justiție corectă, măsuri de securitate sporite în școlile din România și intervenția în forță a organelor de ordine pentru stârpirea clanurilor interlope care amenință siguranța copiilor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Marșul organizat la București a fost însoțit de proteste de mai mici dimensiuni în mai multe orașe din lume, acolo unde se află comunități de români. Cele mai importante au fost în SUA și Italia.

Gheorghe Dincă, trimis în judecată

Procurorii DIICOT au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui Gheorghe Dincă pentru săvârşirea a opt infracţiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol- două infracţiuni, omor calificat- două infracţiuni şi profanarea de cadavre sau morminte- două infracţiuni.

Citeste si: Cine este, de fapt, Gheorghe Dincă? Adevărul a ieșit la iveală!

De asemenea, complicele lui Dincă, Ştefan Risipiceanu, a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

După confirmarea rechizitoriului, dosarul a fost trimis pentru judecare la Tribunalul Olt.

Fotografii: Facebook Lucian Stroe/ Gheorghe Diaconu

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI