Close sidebar
Close sidebar

Colegii de scena ai Ilenei Ciuculete vorbesc despre ultimele momente pe care le-au petrecut impreuna cu artista: "Mi-a zis ca simte ca este ca un munte, ca nu o poate darama nimic"

Ileana Ciuculete s-a stins din viata fulgerator, in seara de 14 martie. Nimeni nu stia ca indragita artista de muzica populara sufera de o boala cumplita, care i-a adus sfarsitul in doar cateva saptamani. Colegii de breasla sunt in stare de soc. In urma cu o luna, cantareata era pe scena, ii incanta pe toti cu muzica sa.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Nu pot vorbi despre ea la trecut. Nu pot sa cred ca a murit. Cand am auzit ca a murit, am crezut ca e vorba de un accident. Nimeni nu o stia bolnava. Ea nu era niciodata obosita, mereu radea. Nu pot sa cred ca a fost rapusa de boala. Eu nu am observat vreun semn de boala la ea", a declarat Nicoleta Voica, potrivit WOWbiz.ro

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Elena Merisoreanu a povestit ultimele clipe petrecute alaturi de regretata artista:" La ultima filmare cand ne-am intalnit mi-a zis ca simte ca este ca un munte, ca nu o poate darama nimic. Pacat ca s-a dus prea devreme. Dumnezeu sa o ierte si sa o odihnesca in pace".

In presa s-a zvonit ca a murit certata cu cei doi copii ai sai, insa sotul artistei, Cornel Gales, a pus capat tuturor speculatiilor intr-o convorbire telefonica cu Madalin Ionescu.



"Erau impacati de 2 ani, au petrecut Craciunul impreuna. Sotul ei mi-a spus ca nu a simtit durere. In ultima clipa i-a cerut sa o stranga de mana si si-a dat ultima suflare. Cornel Gales mi-a spus ca au sarbatorit nunta de argint in spital. Cu un iaurt si o supa pasata. Ea i-a zis sa nu fie trist, nu conteaza cum sarbatoresc. Important e ca sunt impreuna", a povestit Madalin Ionescu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI