Close sidebar
Close sidebar

Colet suspect descoperit pe o strada din Galati. O echipa pirotehnica se indreapta spre zona respectiva

Un colet suspect a fost descoperit, luni dupa-amiaza, pe o strada din municipiul Galati, o echipa pirotehnica din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Galati deplasându-se, la ora transmiterii acestei ştiri, la fata locului.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE: Coletul suspect gasit, luni dupa-amiaza, pe o strada din cartierul galatean Micro 19 continea produse alimentare alterate, a stabilit echipa pirotehnica din cadrul IPJ Galati, care s-a deplasat la fata locului. Potrivit politistilor, cel mai probabil, pachetul a fost uitat de cineva in zona sau a cazut dintr-o masina aflata in trafic. "S-au finalizat cercetarile si s-a stabilit ca respectivul colet continea produse alimentare, cel mai probabil pachetul fiind uitat de catre o persoana sau fiind cazut dintr-o masina aflata in trafic", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Galati, Andreea Rogojina. Ea a precizat ca pe timpul desfasurarii cercetarilor traficul rutier a fost oprit in zona, circulatia fiind reluata cu putin timp in urma.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Purtatorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean Galati, Andreea Rogojina, a declarat corespondentului News.ro ca un colet suspect a fost descoperit in zona cartierului Micro 19 al municipiului Galati, iar o echipa pirotehnica a fost trimisa in zona.

Pâna la ora actuala, purtatorul de cuvânt al IPJ Galati nu a putut furniza alte detalii legate de acest incident.
 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI