De ce? Pentru ca este fara indoiala locatia de vis pentru un concediu perfect. Exista si multe argumente care fac din Colibita unul dintre cele mai interesante locuri din tara. Aici, cercetatorii au descoperit ca este cel mai pur aer din tara, fiind la fel de bogat in ozon pecum aerul din Alpi. Aici se pot trata cei care sufera de afectiuni pulmonare pentru ca pot beneficia de o cura gratuita cu aer curat ce este buna pentru sistemul respiratori.

Este singurul loc din tara unde se gaseste si munte, dar si "mare", iar oferta de petrecere a timpului liber este mai mult decat bogata. Poti face plaja pe malul apei amenajata cu umbrele si sezlonguri, baie in lac, caiac, pescuit, alpinism sau ciclism montan. Pe langa aceste lucruri te poti bucura si de deja clasicele plimbari montane.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

In jurul lacului si pe locurile fostei statiuni balneoclimaterice s-au facut o serie de vile si pensiuni, iar oferta turistica este extrem de atractiva.

Si preturile de cazare sunt bune, cu pornire de la 70 de lei pe seara, cu sezlong gratuit. Cei care au gusturi mai extravagante pot opta pentru cazarea in bungalowuri de lux cu preturi ce pot ajunge la 450 de lei pe noapte.

Asa ca, de ce sa nu incerci sa petreci o altfel de vacanta, aici, la Colibita.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si