O coliziune dintre un camion plin de ulei de motor și un autoturism s-a produs în zona Drăgășani, la granița cu satul Călina din Prundeni-Vâlcea. În urma impactului violent, ambele autovehicule au ajuns în șanțul de pe marginea drumului, cu daune serioase.

Citeste si: Un tânăr fără permis, băut și sub influența drogurilor a provocat un accident

Deși autoturismul a fost distrus aproape în totalitate, conducătorul auto al acestuia a supraviețuit ca printr-un miracol.

A fost nevoie de echipajul pentru descarcerare ca trupul bărbatului să fie scos dintre fiare.

Citeste si: Doi bărbaţi au ajuns la spital cu leziuni, totul în urma unui conflict pe o stradă din Cașolț

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Bărbatul de 31 de ani a suferit mai multe traumatisme în zona craniană și toracică.
„După efectuarea manevrelor de descarcerare, şoferul rănit a fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea, pentru îngrijiri suplimentare. Pe toată durata interventiei, traficul rutier a fost blocat”, a menţionat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Octavian Fulger.

Citeste si: O femeie a decedat după ce a fost acroşată de maşina unei tinere de 27 de ani

O femeie și-a pierdut viața după ce o țoferiță a acroșat-o

O femeie în vârstă de 56 de ani, din județul Iași, şi-a pierdut viaţa, după ce o şoferiţă de 27 de ani a pierdut controlul volanului şi a acroşat-o.

Din cercetările efectuate la fața locului, a rezultat faptul că autoturismul condus de o femeie, în vârstă de 27 de ani, ar fi acroșat mortal un pieton, care este tot o femeie, în vârstă de 56 de ani.

Citeste si:  Noi detalii în cazul crimei de la Măgurele. Ce au surprins camerele de supraveghere din zonă

În acest caz, s-a deschis dosar penal pentru pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

”În această dimineață, 09 mai anul curent, în jurul orei 07.00, polițiștii rutieri au fost sesizați prin SNUAU 112 despre un   accident   rutier care a avut loc pe DN 2, în afara localității Ciohorăni. Din cercetările efectuate la fața locului, a rezultat faptul că un auto condus de o femeie ar fi acroșat mortal un pieton. Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si