Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Colonelul ISU care a ridicat autorizația stației GPL din Crevedia, a decedat într-un accident de motocicletă. ,,Să nu intrăm în conspiraţii''

Sâmbătă, fostul șef al Serviciului Prevenire din ISU Dâmbovița, cel care a ridicat autorizația de funcționare a stației GPL, a decedat în accidentul de motocicletă din Dâmbovița. Acesta a murit într-un poligon utilizat de elevi și instructori de la școala de șoferi.

Alexandra Bercea,

Colonelul ISU care a ridicat autorizația stației GPL din Crevedia, a decedat într-un accident de motocicletă.

[Sursa foto: fotojet]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bărbatul în vârstă de 50 de ani este cel care a ridicat autorizația de funcționare a stației GPL. Acesta a decedat în urma accidentului de motocicletă de sâmbătă, din poligonul auto de la Ulmi.

Motocicleta s-a izbit fatal de zidul de beton al poligonului

Bogdan Georgian Pușcoi a fost colonel în cadrul Inspectoratului pentru situații de Urgență Basarab I Dâmbovița, șef al Serviciului de Prevenire.

Colonelul ISU care a ridicat autorizația stației GPL din Crevedia, a decedat într-un accident de motocicletă.

[Sursa foto: Facebook]

Acesta urma școala pentru obținerea permisului de conducere a motocicletelor. El a fost însoțit de instructor. Motocicleta pe care se afla s-a izbit de un zid de beton al poligonului, impactul fiind fatal.

,,Să nu intrăm în conspiraţii''

Domnul colonel în rezervă- Dumnezeu să-l ierte!- a fost angajat al ISU Dâmboviţa şi a fost şeful Inspecţiei de prevenire în perioada 2020-2021, dacă nu mă înşel.

În 2021 a trecut în rezervă cu drept la pensie ”, a afirmat duminică, răspunzând unei întrebări într-o conferinţă de presă, prim-adjunctul şefului ISU Dâmboviţa, Alfred Hantăr, potrivit news.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Potrivit acestuia, prin atribuţiile pe care le deţinea, bărbatul a participat la controalele de la staţia GPL de la Crevedia. 

Citește și: Raed Arafat, despre exploziile de la Crevedia. ,,Echipajele de intervenţie au sosit în timp mult mai scurt decât s-a vehiculat”

De asemenea, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a menționat faptul că nu trebuie să se intre în conspirații pe acest subiect.

„Dar ca să punem în lumină şi să nu intrăm în conspiraţii acuma să spunem că cineva a făcut ceva, el era la prima lecţie, dacă este informaţia corectă pe care am avut-o, domnul colonel era la prima lecţie pe motocicletă, era cu instructorul pe motocicletă, fără cască, din ce am înţeles, nu ştiu dacă e adevărat, a accelerat şi a intrat într-un perete, deci nu l-a lovit nimeni, nu a intrat nicio maşină în el, era la  o lecţie pe motocicletă şi, fiind pe motocicletă cu instructorul, a accelerat şi a intrat într-un perete”, a declarat Arafat. 

Acesta a adăugat că nu trebuie „speculată” o legătură între accident şi incendiul de la Crevedia.

Citește și: VIDEO- Zeci de stații GPL funcționează ilegal. Zeci de familii rămase pe drumuri după exploziile de la Crevedia

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI