Greu de crezut ca n-am zburat pana pe taramuri elene, ca sa filmam aceste imagini. Ei bine, florile salbatice, apa stravezie si sezlongurile acoperite de umbrele cu paie sunt ideea unui tanar indraznet, fermecat de insulele grecesti.

Silviu a vrut sa faca in Vama Veche- acolo unde statiunea si-a pastrat o parte din salbaticie, propriul colt de rai.


Incepand cu constructia mediteraneana, alb cu albastra, tonuri placute, vegetatia bine gandita, anul asta au pus si maslini, leandri, totul aduce a atmosfera mediteraneana.


Piscina cocheta este si ea, facuta cu gandul la Mediterana, iar copiii sunt in culmea fericirii.


SILVIU BARBU, proprietar: in acest moment pleaca de la 340 de lei pe noapte, exis ta o reducere care se aplica la mai mult de 5 nopti de cazare si pot spune ca sunt fully booked sezonul acesta.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

La o alta pensiune, lentoarea e regina! Doar mirosul de oregano mai lipseste sa te-adoarma... Intalnim aici un concept unic pe litoralul romanesc- pensiunea este exclusiv pentru adulti.

ISPAS ION, administrator: faptul ca vama are un program care se termina undeva la ora 3, simt si ei nevoia sa doarma mai mult, ori un copil ar da peste cap acest program de somn.



Unul dintre avantajele acestui concept este ca va puteti trezi oricand doriti. Nu veti rata micul dejun iar asta pentru ca este servit pana la ora pranzului. Alaturi de acest croissant delicios,  managerii va intampina intotdeauna si cu un pahar cu vin spumant.

In vecinatate, odata ajunsi pe malul marii, gasim plaje care te-ndeamna la visare.

Daca vreti sa simtiti atmosfera mediteraneana in vacanta dumneavoastra pe litoral, nu uitati: Vama Veche este locul ideal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si