Zilele trecute, comisarul care s-a fotografiat dezbracat a revenit in prim-plan, presa vasluiana dezvaluind ca Vasile Ponea a fost avansat, devenind director adjunct al Penitenciarului Vaslui, urmand sa raspunda de problemele legate de siguranta detinutilor. El ocupa deja o functie importanta, fiiind sef de sectie.

Comisarul care s-a fotografiat dezbracat. Vasile Ponea incasa 5.115 lei pe luna

Conform ultimei declaratii de avere, Ponea incasa un venit anual de 61.384

de lei, adica 5.115 lei pe luna. Cu siguranta, el va avea un salariu mai mare ca director-adjunct. Tot din declaratia de avere, reiese ca Ponea detine un apartament in Vaslui si un autoturism Ford.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Comisarul care s-a fotografiat dezbracat. Presa a relatat ca pozele ar fi fost realizate de un detinut

In 2015, comisarul care s-a fotografiat dezbracat au devenit virale. Imaginile, in care Ponea apare in ipostaze inspirate parca din filmele pentru adulţi, ar fi fost facute publice de un presupus iubit care s-ar fi razbunat, din gelozie, noteaza vremeanoua.ro. La acea vreme, presa locala scria ca fotografiile pornografice ar fi fost realizate de un deţinut cu care Ponea ar fi avut relaţii amoroase.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si