Potrivit deciziei CE, 483 de milioane de euro vor rezulta din faptul că România nu ca mai trebui să ramburseze  prefinanţările neutilizate din fondurile structurale.

Citeste si: Streinu-Cercel, despre un vaccin împotriva coronavirus: „Ar putea fi adus în România. Ne gândim ca într-o lună...”

Alte 637 de milioane de euro  vor fi obţinuţi prin virarea avansului aferent fondurilor structurale pentru anul 2020 în cursul lunilor martie şi aprilie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Hagi: Acest sezon, compromis. Să ne învăţăm că sunt reguli care trebuie respectate

Fondurile vor avea scopul de a sprijini sistemele de sănătate prin finanţarea achiziţiilor de echipamente de protecţie, medicamente şi teste, de a adapta mediul de muncă din domeniul sanitar la situaţia actuală, de a asigura accesul persoanelor vulnerabile la facilităţile medicale.

Citeste si: Duminica, la „Asta-i Romania!”. Romani “exilati” in Italia si Spania din cauza pandemiei!

Un alt scop este acela de a oferi creditare pentru IMM-uri pentru atenuarea şocurilor financiare provocate de criza COVID-19.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si