Iubitorii de natura pot face o croaziera cu barca pe Dunare si se pot opri pentru o plimbare pe taramul parca fermecat al insulei Ostrov. Cina pescareasca pe malul Dunarii, la asfintit, e ceva ce nu trebuie ratat, avand in vedere varietatea de specii de peste si de preparate specifice zonei.

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, Dobrogea, străvechi pământ românesc, îmbrățișat de apă

Amatorii de aventura se pot caza in comuna Berzasca, de unde pot explora zona, atat pe apa, cat si pe uscat. Iubitorii de adrenalina isi pot testa limitele in noul parc de Aventura din zona, se pot plimba cu ATV-urile sau cu bicicleta sau pot descoperi cheile Sirinei, strajuite de paduri inalte si stanci abrupte care ofera peisaje extraordinare, salbatice, mistice si incarcate de legende, precum cea a lui Hercule.

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, Incursiune de poveste pe tărâmul îmbrățișat de ape

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Inlantuirea de caderi de apa spectaculoase, padurea de foioase si povestile iesite din comun fac din acest loc unul magic, pe care trebuie sa il puneti pe lista locurilor de vacante viitoare.

Locuri spectaculoase din Berzasca, turism de aventura, gasirea de adevarate comori naturale, toate acestea, dar si multe alte lucruri interesante si bucate traditionale specifice zonei, toate acestea le veti descoperi sambata, incepand cu ora 15.00,

intr-o noua editie "ROventura", la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si