Potrivit unui site cu profil economic, compania la care Mircea Lucescu este actionar s-a prabusit la Bursa. „Compania Romradiatoare, unde antrenorul de fotbal Mircea Lucescu este acţionar cu o deţinere de 16,50%, a înregistrat anul trecut o pierdere de 2,28 milioane lei. Valoarea de piaţă a participaţiei lui Lucescu s-a înjumătăţit faţă de toamna anului trecut”, a anuntat profit.ro.

Compania la care Mircea Lucescu este actionar s-a prabusit la Bursa. Cotatia a scazut de 6 ori

„Compania Romradiatoare Braşov (RRD) a avut anul trecut un rezultat financiar negativ. Faţă de valoarea de intrare la tranzacţionare pe sistemul alternativ de tranzacţionare al Bursei de Valori Bucureşti, cotaţia s-a prăbuşit de aproape 6 ori, ceea ce pentru Lucescu, pe hârtie, se traduce printr-un şoc negativ de peste 1 milion de euro în portofoliu. Romradiatoare a obţinut anul trecut venituri totale de 37,55 milioane lei, cu 4,29% peste cele de 36,00 milioane lei din 2016 şi cu 5,68% peste încasările de 35,53 milioane lei prinse în bugetul de venituri şi cheltuieli, conform raportării anuale prezentate acţionarilor la AGA de bilanţ”, mai scrie site-ul economic.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Marilena Hagi i-a dat de gol pe Ianis și Elena în ziua nunții! Mama fotbalistului, declarații despre nepoți: „Fericită”. Gică Hagi abia și-a putut stăpâni emoțiile- wowbiz.ro

Compania la care Mircea Lucescu este actionar s-a prabusit la Bursa:" Pierderile s-au adancit in ultimul trimestru"

Potrivit ultimelor informatii, compania la care Mircea Lucescu este actionar s-a prabusit la Bursa. „În acelaşi interval, însă, cheltuielile s-au majorat într-o dinamică încă şi mai mare, de 11,47%, la 39,83 milioane lei, de la 35,73 milioane lei, cea mai mare parte a acestor majorări de costuri căzând în sarcina cheltuielilor cu materiile prime.

Astfel, compania a avut un rezultat brut negativ de 2,28 milioane lei, faţă de câştigul net de aproximativ 270.000 de lei din exerciţiul financiar anterior şi profitul brut bugetat de 635.000 de lei. Pierderile s-au adâncit în ultimul trimestru pentru că la 9 luni rezultatul negativ era de doar aproximativ 977.000 de lei”, s-a mai scris despre compania unde este actionar actualul selectioner al Turciei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si