Scandalul alimentat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European a pus pe jar presa din Româna, dar și pe cea internațională. Scena pe care a creat-o în plen a ridicat multe semne de întrebare, a „iritat” scena politică, dar și pe cei care nu sunt la același sentiment cu modul de abordare pe care deputata îl îmbrățișează de fiecare dată când își dorește să-și impună punctul de vedere. După ce mai mulți politicieni români și-au dat cu părerea despre evenimentul care a avut loc în plenul Parlamentului European și care a ocupat primele pagini două zile, a venit și rândul unui medic

psihiatru să analizeze, într-o manieră propire, comportamentul, deloc surprinzător, pe care deputata l-a afișat.

Situația a escaladat rapid în timpul ședinței de la Parlamentul European, când Diana Șoșoacă a fost huiduită și evacuată din sală. Cu o botniță, o icoană și un sac pentru cadavre și-a strigat, la propriu, nemulțumirile și punctul de vedere. Gabriel Diaconu, medic specialist de psihiatrie, a ținut să puncteze câteva aspecte importante despre deputata care reprezintă țara noastră în Parlamentul European, cu precizarea că a ajuns reprezentanta țării nostre la Bruxelles nu în mod întâmplător, ci ca o consecință a voturilor românilor.

„Histrionismele Dianei Șoșoacă: teatru, marketing sau o strategie isteață? Oricât ar fi de incomod, oricât de mult n-ar conveni unora, România este reprezentată la Bruxelles de oameni care au fost aleși de români. Iar Diana Șoșoacă a fost aleasă de români. N-a fost aleasă de extratereștri. Cunosc cel puțin 2- 3 personaje absolut slinoase care au prins un loc de eurodeputat, și care într-o competiție de caracter, personalitate și testarea realității cu Diana Șoșoacă s-ar putea că ia podium, sau măcar mențiune specială.

Zilele trecute vânjoasa tribună (femininul de la tribun) a scuturat din torpor ședința de plen a PE, folosind obișnuitele strategii: țipete, vânturat hârtii, arătat icoane. Contează mai puțin ce-a zis. Comportamentul era previzibil, iar la cât poate Diana Șoșoacă trebuie observat c-a fost destul de reținută. Ai zice chiar c-a testat apele, să ”simtă” sală.”

Citește și: Diana Șoșoacă, pe patul de spital după scandalul cu jandarmii! Diagnosticul primit: „Un abuz inimaginabil pentru a ascunde voturile furate”

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu: „Rezultă că a fost nevoie de mulți bărbați s-o dea afară pe Diana Șoșoacă”

Într-o notă umoristică, apreciată de mulți internauți în secțiunea de comentarii, medicul psihiatru Gabriel Diaconu a vorbit despre evacuarea Dianei Șoșoacă din sală.

„De câți bărbați e nevoie să vă dea afară? Pentru un moment m-am gândit cum ar funcționa interogația dacă ar fi un banc din seria: ”de câți psihologi e nevoie să schimbe un bec”. Rezultă că a fost nevoie de mulți bărbați s-o dea afară pe Diana Șoșoacă, ceea ce dânsa dorea să demonstreze, și experimental a putut proba. Până la sfârșit erau vreo opt.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp- wowbiz.ro

Citeste si: Salma Hayek a postat pe Instagram 18 fotografii cu ea în costum de baie, în ziua în care a împlinit 58 de ani: „La mulți ani mie!”- antena3.ro

Lăsând legile fizicii și detaliul agabaritic la o parte, mie- ca bărbat- mi-a fost un pic jenă. Înțeleg că regulile și eticheta sunt clare, s-au pripit mai mulți pudibonzi să distribuie ”negrul pe alb” despre cum te porți în Sfânta Sfintelor europeană, dar chiar așa, opt bărbați la o femeie, fie ea și trupeșă?

Nu mai vorbesc că postural, pozițional și interpersonal păcălicii ăia de la ordine, deodată, au părut la fel de bine educați și pregătiți ca gardienii noștri școlari.

Cu litere mult mai mici, și mult mai puțin transparent, există și un regulament despre cum să scoți un europarlamentar scandalagiu fără să pui mâna pe el, că riști să te dea după aia în judecată (și să câștige), că l-ai manipulat cu brutalitate.

„Estetic, și rupt de orice alt moment inedit al episodului, eu zic că-i stătea bine. Pentru un moment m-am gândit cum Diana Șoșoacă a probat mai multe modele înainte de-a procura achiziția expusă. Sau cum s-a uitat pe internet, pe un website de profil, la diverse modele, a explorat mai multe poze, a citit comentarii, recenzii, s-a gândit dacă sunt ajustabile chingile.

Poate oamenii nu-și dau seama, dar nu-i simplu să-ți montezi o botniță. Nu i-ar fi ieșit deloc momentul dacă, la clipa izbăvirii, i-ar fi căzut flasc accesoriul de pe fața transpirată. Pierdea instantaneu și efect, și gravitas.

Citeste si: Monica Pop a făcut destăinuiri despre cum o joacă era să se sfârșească tragic în copilăria ei. “Dragul mamei, am crezut că mor.”- kfetele.ro

Citeste si: 5 motive pentru care cartea Oppenheimer de Kai Bird și Martin J. Sherwin te va surprinde și te va captiva- radioimpuls.ro

Citeste si: Crima care a șocat Marea Britanie: cinci copii de 12 și 14 ani au fost arestați pentru uciderea unui bărbat de 80 de ani- antena3.ro

Dar i-a ieșit. Ce-i drept, după o asemenea uvertură, presiunea pe Șoșoacă e să păstreze măcar capitalul de isterie obținut, atenția curioasă a presei internaționale care, banalizată de atmosfera sterilă și bătrânicioasă din plenurile PE, își freacă mulțumită mâinile: și-au găsit mascota actualului mandat (...)”, continuă Diaconu.

Citește și: VIDEO Diana Șoșoacă vrea să tămâieze sediul Parlamentului European! Și-a adus cu ea o icoană și mir


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si