„Un om cu un suflet extraordinar, de o discretie si de o modestie cumplita”, a declarat Alexandru Arsinel.

Sunt imagini sfasietoare cu Ileana Sipoteanu la inmormantarea celui pe care l-a iubit neconditionat. In curtea bisericii cantareata face un gest cutremurator: priveste indurerata spre cer, de parca l-ar cauta pe Dumitru Lupu  printre ingeri.

Alaturi de ea, inlacrimata este si fiica artistului.

Compozitorul care a lasat in urma adevarate capodopere precum "Hai vino iar in gara noastra mica" si "Ma intorc la tine mare albastra" a fost condus pe ultimul drum de prieteni apropiati, care au venit sa-i aduca un omagiu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Alexandru Arsinel: „Ne despartim de un suflet extraordinar, de un individ de o eleganta si de un bun simt cum rar se intalnesc. Imi pare rau ca s-a intamplat”.

Daniel Iordachioaie: „Ii rog pe cei care ne privesc sa isi iubeasca artistii atunci cand sunt in viata, dupa aia e tardiv”.

ADIO, DUMITRU LUPU

Dumitru Lupu a fost nu numai compozitor, ci si profesor la Universitatea Ovidius din Constanta si dirijor la teatrul Fantasio. Nu putini au fost studentii care au participat la inmormantarea artistului.

Il voi tine minte toata viata pentru ca mi-a fost mentor, mi-a fost profesor, pentru ca m-a incurajat si itntodeauna mi-a spus: draga mea, un actor cand nu mai are ce vorbi danseaza, cand nu mai are ce dansa canta”, spune una dintre elevele sale.

Dumitru Lupu a murit sambata dimineata, la ora 5.00 chiar de ziua sotiei sale, careia urma sa-i faca o surpriza. Ultimul drum i-a fost presarat cu muzica fanfarei militare, iar trupul sau a fost depus la cimitirul Municipal din Constanta. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si