Statul a finanțat lucrări de consolidare pentru terenul de lângă canalul Dunăre-Marea Neagră, însă primarul comunei se plânge că lucrurile funcționează prea încet.
Surpările de teren au început în 2019. Mai multe familii au fost strămutate deoarece se aflau în pericol. Lucrările de consolidare au început, dar cu toate acestea pământul tot nu este stabil 16 familii au fost notificate să se mute.
Citeste si: Tragedie fără margini, după ce un bărbat din Ploiești a ars în propria casă
Statul a finanțat lucrări de consolidare pentru teren
Statul român a acordat 50 de milioane de lei anul trecut pentru consolidarea terenului. Se pare că banii au venit în tranșe, iar muncitorii ar fi lucrat puțin câte puțin.
Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Citeste si: Au plătit 4.400 de euro pe o vacanță de lux, în Egipt, dar realitatea arăta complet diferit față de poze: Am avut un șoc- antena3.ro
Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro
„Este un singur buldoexcavator pe care îl vedem jos, jos, jos la mal”, a spus primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.
Primăria comunei a fost anunțată că trebuie să găsească spații de locuit pentru cele 16 familii care vor fi evacuate.
Singurele variante pe care primăria le are pentru cei 42 de oameni sunt camerele de cămin și garsonierele. Se ia în calcul construirea de locuințe pentru familiile evacuate pe un câmp din apropiere, însă acolo nu au ajuns utilitățile.
Citeste si: Țara din UE care reintroduce pașaportul sanitar, după două luni cu ZERO restricții