Nu ati inteles? Nu-i nimic. Va explicam noi. Domul din imagini este nimeni altul decat cel mai norocos primar din tara. Ionel Trandafir, edilul comunei C. A. Rosseti din judetul Buzau s-a trezit peste noapte cu un ditamai zacamantul de gaze sub comuna. Nu stie dumnealui prea bine cum ar putea beneficia si oamenii din sat de comoara pe care stau dar asigura pe toata lumea ca el discutii a avut.

Zambeste sigur pe el, priveste lung spre sonde, se gandeste deja la propriul program de guvernare.  Planuri mari, nimic de zis! Ramane insa fara vorbe atunci cand este intrebat daca locuitorii au gaze si in case.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„In comuna nu au gaze”, raspunde primarul. Da, ati inteles bine. Oamenii din comuna stau pe cel mai mare zacamant de gaze naturale, dar la aragaze bate vantul.

„Incercam, gasim posibilitati. Chiar acum am discutat cu presedintele Agentiei Nationale de resure minerale ca pot trece pe o zona, nu ma pricep eu in termeni, dar va tine Statul tot consumul de gaze”, mai spune acesta.

Gazele care vor fi extrase din punga imesa de sub comuna ar putea sa asigure consumul tarii timp de doi ani si jumatate. Cei de la Romgaz estimeaza ca ar contine 27 de miliarde de metri cubi de gaze. La o asa comoara toata floarea politicii s-a adunat in jurul sondelor. Si cum neam de neamul lor oamenii din sat n-au vazut asemenea personalitati la ei in localitate...discutiile

in fata portii nu s-au oprit de dimineata pana seara.

Subsolul comunei buzoiene CA Rosetti si al satelor de pe o raza de 15 kilometri este un rezervor imens. Zacamantul se afla la adancimi cuprinse intre 1.500 si 4.000 de metri. Oficialii vorbesc deja despre  o independenta energetica a tarii si scaderea pretului la combustibil.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si