Tehnician de-aproape o viata, nea Petru nu s-a gandit vreodata ca la 62 de ani va debuta pe scena...
Petru Secuiu: "Am rolul, un rol destul de important ca sunt socru mic"

... cat e ziua de lunga, roboteste prin ograda. Cand ceasul bate insa de 6 lasa tot!

"Insistam cu doua-trei repetiii pe spatamana!"

Cum de-a ajuns nea Petru din batatura, pe scena?! Ei bine, vestea ca pe scena caminului cultural din comuna se va juca o piesa de teatru s-a raspandit repede printre localnici!

"Am zis si eu sa ma mai "extind", sa mai ies din casa"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Dupa preselectie, fiecare si-a luat rolul in serios:

| Eu sunt Margalina, adica bacita, sefa stanei!"

"Ma, roacherilor... Dar nu va e rusine? Mi-ati putea fi copii!"

Nu degeaba se spune ca repetitia e mama invatarii: odata scapati de trac, gospodarii nu s-ar mai da jos de pe scena! Un singur cusur au:

"Nu va grabiti ca daca publicul nu intelege ce spuneti, degeaba ati facut atata efort, da? E foarte bine, e foarte bine.

Aveti energie, e foarte bine, dar nu va grabiti"

Piesa de teatru pusa in scena reda o nunta ciobaneasca si este inspirata din viata de zi cu zi a localnicilor de la poalele Muntilor Cindrel. Totul se desfasoara sub coordonarea unui actor profesionist.

"Catalin Grigoras, actor: fiecare dintre ei are de lucru prin gospodarie, fiecare pe unde are serviciu, scoala cei mai tineri si ne intalnim de regula seara si e destul de greu sa lucrezi in ritmul acesta, dar am inteles bucuria lor si atunci m-am dedicat si eu acesui proiect"

Comuna Rasinari este singura din tara care are o trupa de actori amatori.

Bucur Bogdan, primar comuna Rasinari- "Le multumesc pe aceasta cale, ii felicit pentru indrazneala si pentru faptul ca isi pierd din timpul propriu ca sa faca acest spectacol"

Marea premiera va avea loc de Rusalii la caminul cultural din comuna. Actorii de ocazie spera insa ca acesta sa fie doar inceputul si sa ajunga si pe scena unui teatru profesionist.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si