În ultime vreme, comunele din România ies în evidență prin diferite facilități. Primarii vor să le ofere oamenilor, mai ales turiștilor, peisaje unice și bucuria de a mai le călca pragul și altă dată. Un primar uimește printr-o investiție impresionantă, într-o fabrică inedită. Edilul a alocat un buget de câteva zeci de milioane de euro într-o fabrică de bețișoare de înghețată.

Citește și: Ce vitamine și antioxidanți conține pepenele galben. Adaugă-l în dieta ta zilnică în această perioadă

Țara noastră atrage mulți turiști, mai ales în perioada verii. De la lanuri de lavanda impresionante, până la locuri unice în lume, România le are pe toate.

Citește și: Prima transmisiune LIVE de pe Marte din istorie. La ce oră poți să vezi cum arată "planeta roșie"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De data aceasta ne putem lăuda cu investiții de succes. Vorbim despre o comună în care se construiește o fabrică de bețișoare de înghețată, după ce primarul a investit câteva zeci de milioane de euro.

Comuna care face senzație

Edilul comunei Giarmata, din județul Timiș, radiază de mândrie după ce a anunțat noua investiție de succes, pe care urmează să o înceapă în curând.

Un producător important de produse din lemn din Franța, care a mai deschis în trecut o astfel de afacere, urmează să pună bazele unei fabrici care produce bețișoare de înghețată din lemn.

Citește și: Sfârșit cumplit pentru directoarea unui fast-food care a rămas captivă într-un congelator

Deci bețișoarele pe care oamenii le găsesc atunci când savurează o înghețată vor fi produse și în Giarmata.

Aceasta este prima astfel de fabrică din județul Timiș, iar primarul a făcut aceasta investiție de zeci de milioane de euro. Având în vedere că producătorul francez este și cel care a descoperit bățul de înghețată care se folosește în toată lumea, premiera din Timiș este o reală mândrie pentru toată lumea.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Avem norocul acesta, va fi prima fabrică pe raza teritoriului Cerneteaz. Vorbim de la Smart Wood vor avea o investiție, de anul viitor, de multe zeci de milioane de euro. Numărul de angajați care sunt pe raza comunei cred că încet încet depășește numărul de locuitori ai comunei Giarmata. Bineînțeles, Timișoara contribuie foarte mult la forța de muncă de pe raza comunei noastre.”, a declarat primarul comunei Giarmata, conform adevărul, citat de Antena 3 CNN.

Citește și: Cum să faci clătite perfecte. Secretul care te va transforma într-un adevărat maestru al clătitelor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si