Dac-ar fi avut acelasi spor la munca, asa cum are la tocat seminte, poate ca domnul din imagine n-ar fi ajuns in situatia sa stea cu mana intinsa la stat.

N-ar fi chiar asa. O localnica se plange ca, desi a fost la munca, s-a trezit cu ajutorul social taiat.

"Era odata într-un sat un om grozav de lenes. De lenes ce era, nici îmbucatura din gura nu si-o mesteca...

" Asa isi incepea Ion Creanga povestea unui om lenes, continuata, acum, cu mare succes in salcuta, satul puturosilor.

Daca pentru cei 30 de lei nici nu se da jos din pat, ce sa ne mai mire ca

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

E mai bine sa stea cu mana-ntinsa si sa porimeasca de pomana.

Asistatii social din comuna doljeana Salcuta stiu pe dinafara povestea omului lenes scrisa de Ion Creanga. Oamenii au ramas fara ajutorul social din cauza ca sunt lenesi si nu si-au prestart orele de munca. Am vrut sa vedem daca intradevar este adevarat ca refuza sa munceasca si le-am oferit noi posibilitatea sa faca un ban cisnstit.

Dupa luni negocieri ne-au refuzat pe motiv ca banii pe care le-am dat sunt prea putini.

In momentul in are am revenit la barbatul caruia i-am oferit  de munca si i-am spus exact cine suntem, acesta a recunoscut cu zamebtul pe buze ca ne-a refuzat propunerea.   Primaria anul acesta nu a mai stat la taclale si le-a taiat asistatilor social care nu au venit la munca ajutorul de la stat.

Primaria din comuna Slacuta a declarat ca oamenii nu vin sa isi presteze orele, dar au pretentia sa primeasca bani de la stat. um ulciorul nu merge de multe ori la apa, de anul acesta cine nu munceste nu primeste nici macar un leu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si