Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Concediul cu rulota, la mare căutare. Cât te costă să-ți achiziționezi o rulotă

Casele pe roți sunt o variantă tot mai populară, atunci când vine vorba de un concediu în aer liber. Prețul unei autorulotele de lux poate depăși 200.000 de euro

Redactia Stirile Kanal D,

Concediul cu rulota, la mare căutare. Cât te costă să-ți achiziționezi o rulotă

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vacanță de săptămâni întregi la malul mării, de asta au parte cei care dau hotelurile de cinci stele în schimbul rulotelor. Este și cazul lui Daniel, care deja și-a făcut planul de vacanță pentru această vară. Tânărul este deja posesorul unei rulote, dar niciodată nu este prea târziu pentru una nouă.

Citește și: Vacanța de 1 mai în România? Patru destinații de vis din țara noastră

Marian: ”Eu am fost așa, un pic mai sălbatic și nu mi-au plăcut locurile aglomerate, am preferat să am spațiu și să stau în natură.”

Vacanțele la hotel înlocuite cu vacanțele pe roți

Tot mai mulți români preferă vacanțele pe roți, în locul celor luxoase la hotel. Iar acest lucru a făcut cu rulotele să fie la mare căutare.

Rodica Ionescu, reprezentant firmă de rulote italienești: ”Sunt oameni care caută rulote mici sau pentru familii de 4 persoane.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Dacă la noi conceptul în vacanță cu rulota începe să prindă contur, în alte țări această variantă este deja un obicei.

Martina Merloti, reprezentant firmă de rulote italienești: ”Avem o tradiție în Italia de a produce rulote, iar România este excelentă pentru a dezvolta acest timp de turism pentru că aveți peisaje spectaculoase.”

Cât te costă să-ți achiziționezi o rulotă

Prețurile pentru o astfel de rulotă pornesc de la 40.000 de euro și pot depăși 100.000 de euro, iar pentru cei care nu-și permit vor putea să o închirieze.

Rodica Ionescu, reprezentant firmă de rulote italienești: ”Oferim și servicii de închiriere. Puteți face un test să închiriați o rulotă și apoi să achiziționați una.”

La fel de căutate pentru vacanțele de vară sunt și corturile, varianta mult mai ieftină pentru iubitorii de natură.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI