Close sidebar
Close sidebar

Coldplay a decis să susțină un al doilea concert în România, pe 13 iunie. Biletele pentru concertul din 12 iunie s-au apuizat

Preț bilet concert Coldplay România 2024. Celebra trupă Coldplay va susține un concert de excepție pe Arena Națională, în data de 12 iunie 2024. Iată care este prețul biletelor și când vor fi puse în vânzare!

Alexandra Bercea,

Concert Coldplay România 2024. Cât costă biletele?


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Preț bilet concert Coldplay România 2024 . O platformă de ticketing atrage atenția asupra site-urilor pe care apar ulterior bilete care pot fi false.

”Vineri la ora 09:00 AM se pun în vânzare biletele pentru concertul Coldplay. Va rugăm până atunci (și nici după) să NU cumpărați bilete pe Viagogo sau OLX. Majoritatea sunt false, dacă nu toate, și riscați să nu intrați nici la concert și nici banii să vi-i recuperați. Sunt puse în vânzare de oameni puși pe profit rapid, fără muncă, și care doresc sa vă păcălească. Cumpărați bilete doar din punctele oficiale anunțate de către organizatori.

Vă mulțumim”, a scris pe Facebook IaBilet.ro.

 

 

UPDATE: Coldplay a decis să susțină un al doilea concert în România, pe 13 iunie anul viitor, a doua zi după primul concert programat. Biletele la primul concert s-au epuizat rapid. 

UPDATE: Bilete s-au pus astăzi, 25 iulie 2023, în pre-sale. Un bilet pentru categoria standing A costă 480 de lei.

Pentru a cumpăra bilete la presale trebuie să accesați site-ul https://shops.ticketmasterpartners.com/coldplay-music-of-the-spheres-world-tour-2024?eml=2023July24/6138852/6223346&etsubid=321153128

Alegeți Bucharest, România, iar după să apăsați pe Ticket Options. În partea de jos va apărea optiunea Buy Tichets.

Prețul unui bilet în presale este de 480 lei, la categoria standing A.

Pe site-ul Coldplay, biletele vor fi disponibile începând cu 28 iulie 2023.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Fanii care doresc să aibă primii acces la bilete se pot înregistra la presale – care va începe marți, 25 iulie – pe COLDPLAY.COM

Campania de presale pentru București va începe la ora 09:00, precum și pentru Atena, Budapesta, Lyon, Roma și Helsinki, și la 10:00 pentru Düsseldorf, Munich, Viena și Dublin.

Vânzarea pentru publicul general începe vineri, 28 iulie, la 10:00 pentru toate orașele.

Trupa Coldplay este o formație muzicală, recunoscută mondial. Este compusă din Chris Martin la voce, Jon Buckland la chitară, Guy Berryman la bas, iar Will Champion la tobe.

Coldplay a câștigat multiple premii Grammy. Are peste 50 de milioane de albume vândute și 9 albume în discografie. Este unul dintre cele mai populare grupuri muzicale din aceste vremuri.

Coldplay, prima dată în România

Pe data de 17 iulie 2023, trupa Coldplay a făcut un anunț cu privire la organizarea unui turneu în Europa, în anul 2024. România se numără și ea printre țările vizitate de trupă. Turneul reprezintă o oportunitate deosebită pentru fanii României, de a se bucura live de trupă și de a experimenta o atmosferă extraordinară creată de artiști.

Citește și: VIDEO- Pregătirile pentru festivalul Electric Castle au intrat pe ultima sută de metri

Pe data de 12 iunie 2024 va avea loc concertul Coldplay, pe Arena Națională. Biletele vor fi puse în vânzare în 25 iulie 2023.

Concert Coldplay România 2024. Cât costă biletele?

Albumul ,,Music of the Spheres'' a fost lansat în 2021, în urma albumului "Everyday Life", în anul 2019. Artiștii trupei nu sunt remarcați doar pentru muzica lor, ci și pentru inovațiile realizate în industrie, precum brățările luminoase, care creează experiențe de neuitat publicului lor.

Cât costă un bilet la un concert Coldplay? 

Trupa Coldplay a avut concerte în orașe din SUA, în septembrie și octombrie 2022, în Seattle, San Diego, Los Angeles, Dallas, Houston, Chicago, New York și Miami. Prețul biletelor în SUA se situează între 173 și 265 dolari.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Un bilet în Seattle costă 173 de dolari. Prețul unui bilet în Los Angeles este de 241 de dolari.

Fanii din Europa vor putea avea ocazia de a se distra la concertele Coldplay într-un turneu între iulie și august 2023 în Olanda, Germania, Franța, Italia, Spania, Irlanda și Marea Britanie.

În România și alte țări, concertele vor avea loc în anul 2024.

Concert Coldplay România 2024. Cât costă biletele?

Nu sunt anunțate oficial prețurile biletelor pentru concertele din Europa. Acestea sunt estimate că vor fi similare celor din SUA.

Prețul unui bilet pentru concertul din Amsterdam se poate situa aproximativ la valoarea de 200 de euro.

Când are loc turneul european Coldplay în anul 2024?

Iunie 2024

  • 8: Atena – Stadionul Olimpic 
  • 12: București- Arena Națională
  • 16: Budapesta- Puskás Aréna
  • 22: Lyon – Stadionul Groupama 
  • 23: Lyon – Stadionul Groupama 

Iulie 2024

  • 12: Roma- Stadio Olimpico 
  • 13: Roma- Stadio Olimpico
  • 20: Düsseldorf- Merkur Spiel-Arena

Concert Coldplay România 2024. Cât costă biletele?

  • 21: Düsseldorf- Merkur Spiel-Arena
  • 28: Helsinki- Olympiastadion

August 2024

  • 15: Munich- Olympiastadion
  • 17: Munich- Olympiastadion
  • 21: Viena- Ernst-Happel-Stadion
  • 22: Viena- Ernst-Happel-Stadion
  • 29: Dublin- Croke Park
  • 30: Dublin- Croke Park

Citește și: Festival cu specific românesc în SUA. "Romanian Weekend at The Wharf" a adunat aproape 10.000 de americani iubitori ai dansului românesc.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI