Doamnelor si domnilor, cel mai mare tobogan cu apă lung de 330 de metri vine în centrul Capitalei! Constructia gonfloabila este amplasata lângă Casa Poporului iar un bilet costa 35 de lei.

Daca vreti sa va petreceti ultimul weekend calendaristic de vara la malul marii.. iata ce alternative de distractie aveti!

Daca mergeti in weekend in nordul statiunii Mamaia aflati ca pe aceasta plaja va avea loc o competitie de voley, a caror jucatori vor avea mare nevoie de aplauzele dumneavoastra.

Iar daca sambata seara aveti programata o plimbare pe faleza din statiunea Mamaia aflati ca in zona Cazino va avea loc o parada spectaculoasa a dacilor si a romanilor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Lupte, reconstituiri ce au avut loc in aceasta parte a Dobrogei, ateliere de gastronomie dacica, foarte multe exercitii militare dar si parade, cum este parada de sambata”, explica Corina Martin, presedinte Asociatia Litoral – Delta Dunarii.

In gradina botanica din Cluj, aveti parte de o mare surriza iata cine va va intampina acolo: „Eu sunt Alice şi vă invit alături de mine să închidem ochii şi să visăm, dar nu oricum ci cu pofta şi curajul copilului pur.

Un vis fără bariere, ca o joacă într-una din cele mai fascinante şi captivante poveşti ale tuturor timpurilor. Alice în ţara minunilor”.

In Suceava va fi defilare pe cer! Se desfoara mitingul aviatorilor!

Aveai nevoie de un motiv în plus pentru a face sport? Îl avem. Haideti pe 27 august, la Palatul Mogosoaia, începând cu ora 9:00, să faceti „Fitness la Palat".

Cam multa adrenalina… poate in weekendul acesta preferati sa stati acasa cu persoana iubita. Si cum dragostea trece prin stomac noi avem avem solutia perfecta pentru dumneavoastra!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si