După opt luni, investigația privind tragedia de la Ceglédbercel a fost închisă, concluzia anchetatorilor fiind că accidentul a fost provocat de șoferul care făcea Live pe Facebook.

Citeste si: Noi probleme pentru mama Ioanei Condea, ajunsă în Germania pentru repatrierea cadavrului fiicei sale! De ce s-a izbit în țara străină

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Accidentul a fost provocat de șoferul microbuzului românesc, care transmite Live pe Facebook în timp ce circula pe autostradă. Înregistrarea arată în mod clar modul în care conducătorul auto se filmează și filmează și momentul în care intră pe contrasens. Filmarea a fost întreruptă de impactul cu un camion încărcat cu nisip", este concluzia anchetatorilor.

Tamás András, purtătorul de cuvânt al Poliției din Pest, a anunțat că acest caz a fost închis după ce șoferul, Petru Zălar (38 de ani), a murit în accident.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si