Având în vedere că există probe cum că pacienții au fost lăsați fără suport respirator, expertiza susține că decesul a fost patologic și că lipsa oxigenului doar a agravat situația.

Citeste si: Ministerul Educației a anunțat câte școli au trecut în online. Sorin Cîmpeanu, declarație de ultimă oră

,,Mortul e de vină că a murit''

”Răspunsul halucinant din dosarul  Piatra Neamț. Mortul e de vină că a murit.

Justiția din România și cazul îngrozitor al incendiului de la Piatra Neamț. Dacă vă puteți gândi, cel puțin în cazul pacientului TOMA ION, nu o să răspundă nimeni. Da, eventual toți suspecții din dosar vor scăpa cu o clasare în ceea ce-l privește pe acest decedat.

A doua expertiză făcută prin Iași a relevat că moartea pacientului Toma Ion este PATOLOGICĂ și SISTAREA suportului de oxigen a dus la agravarea stării, dar nu la deces. Jocul cu cuvintele de specialitate medicală a îngropat dosarul din expertiză. Reamintesc, este a doua expertiză iar în imaginile captate se vede clar cum pacienții au fost lăsați fără suport respirator.

PS: în dosar avem și o asistentă care este și suspectă și parte vătămată”, se arată în mesajul avocatului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Gabriela Firea are COVID, din nou: „E peste tot, oricum. Se răspândește ca focul”

Daune de un milion de euro cerute de familia victimei

Ion Toma avea 67 de ani și a fost transferat la Terapie Intensivă cu doar câteva ore înainte de tragedie, cu Covid-19. El a fost una dintre primele victime ale incendiului.

Împotriva spitalului și a celor care vor fi găsiți vinovați, familia sa a depus plângere penală pentru ucidere din culpă împotriva spitalului și a celor care vor fi găsiți vinovați.

Avocatul Cuculis a evidențiat faptul că în urma autopsiei s-a stabilit principală cauză a decesului. Aceasta a fost insuficiența renală acută (IRA)/fibroză ischemică de miocard, hipertrofie cardiacă, pneumonie bilaterală.

Avocatul a invocat și faptul că Ion Toma prezenta răni specifice unui incendiu, respectiv ”arsuri în zona feței și pe corp, părul în mod vădit ars și o culoare cenușie ce îi cuprindea tot corpul.

Citeste si: O femeie și fiul ei de cinci ani au murit. Ei au fost loviți intenționat cu mașina de o șoferiță care voia să se răzbune


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si