Voluntarii de la Pawprints to Freedom au găsit doi pui cățeluși în vârstă de doar trei luni pe marginea unui drum din România. Aceștia au sesizat că animăluțele erau ale nimănui și alergau periculos în spatele unui biciclist în Tecuci, fără să știe că puteau fi călcați în orice moment, scrie Stiri Diaspora.

Cel mai probabil, cățelușii vor fi adoptați de familii diferite

Grupul de salvatori și-a făcut imediat griji pentru animale:  "Ne-am oprit să vedem dacă au fost abandonați, deoarece păreau pierduți, erau agitați, nu cunoșteau zona", a declarat unul dintre britanici.

Citește și: Șuier, câinele vedetă al poliției

Apoi au început să le dea de urmă. În timp ce unul dintre căței era deosebit de docil, celălalt era mult mai temător să se apropie de oameni. Cu toate acestea, nu a putut rezista chemării hranei. Voluntarii le-au întins un cârnat, pe care l-a luat cu plăcere.

Câțiva membri ai asociației au ieșit să exploreze zona înconjurătoare pentru a găsi familiile cățeilor. În ciuda eforturilor lor de a cerceta zona, nu au fost găsiți nici frați, nici mamă. Prin urmare, cățeii erau abandonați, lăsați să se descurce singuri.
 Salvatorilor le-a fost clar că nu puteau să-i lase acolo, deoarece riscau să-și piardă viața.

Așa că i-au urcat în mașina lor și i-au dus la adăpost. În interiorul mașinii, atmosfera era fantastică! Supraviețuitoarele, pe nume Sparkle și Snowy, se bucurau împreună cu pasagerii. Nu mai puteau sta locului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Nu poți să mergi prea departe cu mașina în România fără să dai peste niște căței rămași fără stăpân. Nu puteam să lăsăm acești cățeluși dulci să moară pe marginea drumului, așa că i-am adus aici. Sunt în mod clar atât de inocenți și extrem de fericiți că sunt în viață.”,  au scris în postarea de pe Twitter voluntarii britanici de la Pawprints to Freedom.

Sparkle și Snowy au fost descrise ca fiind "cățeluși adorabili" de către membrii organizației caritabile. Aceștia speră că vor părăsi în curând canisa. Din nefericire, cei doi frați vor trăi probabil în case separate, deoarece vor avea mai multe șanse de a-și găsi o familie dacă nu sunt împreună. Dar sunt convinși că își vor găsi rapid un rost, fiecare pe cont propriu, înconjurați de o familie iubitoare.

Citește și: O fetiță de 12 ani din Reșița a fost mușcată de câine. Totul s-a întâmplat în drum spre școală

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

"Cel mai probabil vor merge în case diferite, deoarece majoritatea oamenilor nu vor dori să adopte doi câini", spun voluntarii.  

Pawprints to Freedom este o echipă de voluntari care lucrează neîncetat pentru a preveni suferința și pentru a ajuta câinii aflați în situații îngrozitoare. Aceștia își desfășoară activitatea în principal în România, salvând câini din adăposturi de ucigași și din alte situații îngrozitoare, dar voluntarii le caută case pentru totdeauna în Marea Britanie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si