Alexandra, concubina lui Cornel Dinicu a făcut primele declarații în urma tragediei de la Ferma Dacilor. Atunci, opt persoane și-au pierdut viața, printre care și trei copii.

Alexandra, iubita patronului de la Ferma Dacilor, îndurerată după pierdea copilului

În acea noaptea fatidică, și Victor, fiul lor în vârstă de 11 ani se afla la pensiune. Acesta era sportiv și făcea parte din echipa de hochei Corona Brașov.

Atunci, după moartea copilului, Cornel Dinicu și Alexandra au fost devastați de durere și au cerut un răgaz anchetatorilor pentru a-și putea înmormânta fiul.

Acum, la aproape o lună de la cumplitul incendiu care a mistuit complexul din Tohani, concubina afaceristului a făcut primele mărturii în privința vinovaților.

”Lăsăm organele de ancheta să își facă treaba. Referitor la trecutul soțului meu, lucrurile au fost reprezentate total eronat. Suntem părinți îndurerați, atâtea familii îndurerate. Atenția s-a dus în altă parte decât trebuia…. Noi suntem bucuroși că mai avem copiii ceilalți în viață. Mai sunt familii care au supraviețuit. Lăsăm organele să își facă treaba…. Pur și simplu e o situație pe care încercăm să o depășim. (…) Dincolo de asta suntem părinți care avem nevoie de liniște ca să-și plângă copilul. În rest lăsăm presa să își facă treaba și lăsăm ca organele abilitate ale statului și cele plătite de noi să investigheze și să ne spună care a fost sursa incendiului.

Nu putem să facem supoziții și nu o să o facem. Este absurd tot ce se vehiculează, o să fie lămurit de organele statului ”, a declarat iubita lui Cornel Dinicu la România Tv.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Concubină Cornel Dinicu

Iubita lui Cornel Dinicu a spus că are nevoie de liniște.

[Sursa foto: Facebook & Observator]

Citește și: Moarte suspectă în Satu Mare. Un bătrân a fost găsit fără suflare în curtea casei: ”Lumea s-a încuiat în casă, de frică"

Cei doi angajați acuzați pentru tragedia din Tohani ar putea fi supuși testului poligraf

Cornel Dinicu susține în continuare că doi foști angajați din Botoșani ar fi pus focul la afacerea din Gura Vadului. Ei se apără și spun că nu au văzut neapărat cine a pus focul, însă bănuiesc pe cineva. Cineva i-ar fi rugat să nu facă declarații presei.

"Noi lucram acolo la animale. Era întuneric. Am simțit fum în cameră. M-am trezit, mi-am trezit soțul. Am auzit o femeie țipând. Am ieșit afară și am întrebat-o ce s-a întâmplat. Nu mi-a spus nimic. Era plină de sânge pe palme și pe față. Soțul doamnei a coborât din fumul ăla de sus de la mansardă.  Ea a dat în el, el a dat în ea.(...) A venit domnul Dan Drăgoi și mi-a spus că trebuie să plecăm urgent de acolo. Ne-a spus să nu dăm nici un detaliu presei. Camerele de supraveghere au dispărut imediat. Probabil să ascundă probe. Erau camere peste tot. Camerele de supraveghere au dispărut cu totul",

a declarat femeia pentru  Antena 3 CNN.

Concubină Cornel Dinicu

Concubina lui Cornel Dinicu suferă mult după cele întâmplate.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Acum, patronul de la Farma Dacilor a cerut ca cei doi să fie supuși unui test poligraf, însă acest lucru va fi posibil numai dacă ei vor accepta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si