Două femei au fost găsite fără viață la Constanța. Potrivit primelor informații, acestea au fost ucise de același individ, care le-ar fi furat și vândut mașinile după crime.

Presupusul criminal, în urma primelor verificări, este un bărbat în vârstă de 26 de ani, poreclit Șacalul. Acesta nu ar fi acționat singur, ci ajutat de concubină și fiul acesteia, un adolescent în vârstă de 15 ani.

Femeia ar fi fost reținută.

Reținuți pentru dubla crimă din Constanța

Trupurile a două femei au fost găsite în Constanța. Una dintre acestea era din Timișoara, iar familia îi raportase dispariția în urmă cu două săptămâni. Pe numele său Iana Denisa, tânăra în vârstă de 28 de ani, a fost găsită moartă pe un câmp, mâncată de şacali.

Citește și: VIDEO Dublă crimă în Constanța. Două escorte de lux, otrăvite și jefuite

După ce i-au descoperit trupul, autoritățile au făcut legătura cu o altă crimă, având în vedere modul de operare similar. Trupul Deliei, o femeie în vârstă de 34 de ani, a fost găsit într-un apartament din Mamaia.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cele două femei și-au pierdut viața în mod similar. Cele două ar fi fost otrăvite, pentru că anchetatorii nu au găsit urme de violență pe corpurile lor, omorâte și apoi jefuite. Mașina Deliei a fost găsită în Bulgaria, după ce criminalul ar fi vândut-o, în timp ce mașina Ianei Denisa a fost găsită distrusă, la câțiva kilometri de locul unde i-a fost descoperit cadavrul.

Mașina distrusă i-a ajutat pe anchetatori să îl identifice pe principalul suspect, pe care l-au găsit în spital, cu răni provocate în urma unui accident.

Șacalul, un bărbat în vârstă de 26 de ani, le-ar fi otrăvit, jefuit și ucis fără milă.

Potrivit unor surse din anchetă, în apartamentul concubinei ar fi fost găsite mai multe dovezi, inclusiv bijuteriile femeii dispărute de la Timișoara. Așteptăm să vedem ce se va întâmpla pentru că principalul suspect a fost reținut 24 de ore pentru săvârșirea mai multor infracțiuni.

Vorbim aici despre: două infracțiuni de omor calificat, cu premeditare, în scop de jaf; două infracțiuni de tâlhărie; o infracțiune de acces ilegal într-un sistem informatic, și asta pentru că informațiile noastre spun faptul că indidividul iar fi furat telefonul tinerei de la Timișoara și le-ar fi dat apropiaților acesteia mai multe mesaje, vrând să pară că este în viață și, de altfel, pentru două infracțiuni de conducere fără permis.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Calendar creștin ortodox 17 SEPTEMBRIE 2024: Ce sărbătoare cu cruce neagră este în această zi?- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: VIDEO „A ucis pentru că se plictisea” Motivul șocant pentru care criminalul de la grădina botanică din Craiova a omorât-o pe Melis

Cercetările autorităților au scos la iveală o ipoteză șocantă. Șacalul ar fi fost ajutat de concubina sa și fiul acesteia, în vârstă de 15 ani, care ar fi trebuit să șteargă probele.

Conform sursei citate anterior, concubina Șacalului a fost reținută pentru 24 de ore pentru favorizarea infractorului, tăinuire și rele tratamente aplicate minorului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si