Close sidebar
Close sidebar

Concurenta “Survivor Romania” - Elena Ionescu, ex-Mandinga, declaratii despre viata de dupa divort

“M-am simtit abandonata de tatal copilului…dar l-am iertat”

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Elena Ionescu, una dintre concurentele de la “Survivor Romania”, show care incepe sambata, la ora 20:00, la Kanal D si care va putea fi urmarit patru zile consecutiv, de sambata pana marti, este una dintre cele mai carismatice aparitii. Puternica, ambitioasa si hotarata, vedeta a povestit, inainte de plecarea in Republica Dominicana, despre viata de dupa divort si incercarile dificile prin care a trecut, in postura de mama singura.

Citeste si: Declarațiile cutremurătoare ale pompierului care i-a găsit pe cei patru copii din Timișoara carbonizați: "nu vezi nimic, doar pipăi şi calci pe ceva"

Artista s-a refacut complet dupa despartire, desi initial senzatia de abandon resimtita in urma divortului a lasat urme adanci in sufletul acesteia.

Citeste si: Olguța Vasilescu respinge orice alianță cu Voictor Ponta: „Marș la coteț potaie”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

“Mi-a fost foarte greu, din momentul in care am ramas singura. M-am simtit abandonata de tatal copilului, el era prea tanar pentru a-si asuma responsabilitatea, dar l-am iertat. Asa a fost sa fie. Copilul nu a suferit foarte tare, nu avea idee despre ce inseamna notiunea de familie, de tata, de cuplu”, spune Elena Ionescu.

Citeste si: ANSVSA: În România a intrat carne de curcan provenind din fermele din Ungaria aflate în zona de restricţie din cauza gripei aviare/ Trei depozite din judeţul Bihor au primit astfel de produse

Elena Ionescu a dovedit ca este o luptatoare, marturisind ca din momentul in care a devenit mama s-a responsabilizat si mai mult, iar viata a capat un alt sens.

Razvan (n.r. copilul Elenei) este o binecuvantare de la Dumnezeu, a venit in viata mea ca o completare, asa m-am descoperit pe mine, m-a responsabilizat foarte mult. A dat un sens vietii mele si am inteles ca Dumnezeu ma iubeste foarte mult si ca nimic nu este intamplator”, adauga

cantareata.

Pe Elena Ionescu telespectatorii o pot urmari in show-ul “Survivor Romania”, care are premiera sambata, 18 ianuarie, la ora 20:00, la Kanal D! Reality-ul va putea fi vizionat patru zile consecutiv, de sambata pana marti, de la ora 20:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI