Close sidebar
Close sidebar

Concurenţi Puterea Dragostei, sezonul 4: Imagini cu cei 14 tineri

Vă prezentăm noii concurenţi de la Puterea Dragostei, sezonul 4! Emisiunea poate fi urmărită de luni până vineri, în intervalele 11:00 -12:00 și 17:00-19:00, și sâmbătă și duminică, între 16:00 -18:00 și 19:00-20:00. 

Andreea Stoica,

Concurenţi Puterea Dragostei, sezonul 4

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cristina Mihaela, gazda reality-show-ului matrimonial îţi dă întânire cu noii concurenţi ai sezonul 4 "Puterea dragostei"!

Emisiunea Putera Dragostei va fi difuzată de luni până vineri, în intervalele 11:00 -12:00 și 17:00-19:00, și sâmbătă și duminică, în intervalele 16:00 -18:00 și 19:00-20:00. 

Concurenţii emisiunii Puterea Dragostei, sezonul 4

Ei sunt noii concurenţi ai sezonului 4 din cadrul emisiunii Puterea Dragostei!

Adriana

Adriana a avut parte numai de relatii toxice

Adriana Mădălina Mine locuieste București, dar s-a născut în Giurgiu. Este de profesie cosmetician. Adriana zburat pentru prima dată cu avionul spre casa Puterea Dragostei. Speră să își găsească un partener în care să poată avea încredere din cauza relațiilor toxice prin care a trecut și în care a fost înșelată.

Pe unul dintre foștii iubiți s-a răzbunat plătindu-i cu aceeași problemă. Adriana de la Puterea Dragostei, sezonul 4 foarte multă încredere în propriile forțe și se consideră cea mai frumoasă fată de la Puterea Dragostei.

Alina

Alina este barista la un coffee shop

Este de profesie barista la un coffee shop.

Despre vechea ei relație spune că s-a încheiat deoarece dispăruse respectul dintre parteneri. Despre fostul iubit, Alina de la Puterea Dragostei, sezonul 4 a mai spus că încă își dorește o relație cu ea, deși povestea lor a luat sfârșit de ceva vreme. 

Citeste si: Raluca Munte, fosta concurentă ”Puterea Dragostei”, în lacrimi. Ce a pățit tânăra

Adelina

Adelina vrea sa se razbune pe fostul iubit

Elena Adelina Cocioabă vine din Țicleni, Gorj. In prezent, Adelina de la Puterea Dragostei, sezon 4 este studentă la Facultatea de Pedagogie. Ultima ei relație s-a încheiat din cauza infidelității partenerului. A trecut pragul casei și pentru a se răzbuna pe fostul ei iubit. 

Ile

Ile a crescut la orfelinat impreuna cu surorile ei

Ile de la Puterea Dragostei, sezonul 4, are o poveste de viață foarte tristă, fiind dusă la un centru de plasament de la vârsta de 7 ani. Tatăl ei biologic a decedat când ea avea 15 ani. Mama trăiește, cu care concurenta ține totuși legătura. In Anglia locuiește alături de surorile ei, pe care le-a luat de la centrul de plasament pentru a le oferi o viață mai bună. Cele mai mici surori ale lui Ile de la Puterea Dragostei, doua gemene, au 17 ani.

Denisa

Denisa si-a inselat partenerul din razbunare

Este proaspăt absolventă de liceu. Este o fire foarte răzbunătoare. Și-a înșelat fostul partener cu dușmanul lui după ce acesta o înșelase la rândul lui pentru a fi un moment memorabil.

Georgiana

Georgiana este hotarata sa isi gaseasca iubirea cea mare

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Lucrează ca operator producție la o tipografie din Anglia. Se consideră o fire romantică. Dezamăgită în dragoste, speră să își găsească alesul pe malurile Bosforului. Ultima relație s-a destrămat din cauza apariției monotoniei. Georgiana de la Puterea Dragostei este pregătită să îi scrie scrisori de dragoste băiatului pe care îl place. Se gândește serios la Marea Finală.

Citeste si: Adriana Mădălina de la ,,Puterea Dragostei", noua concurentă din sezonul 4, pregătită să-și cunoască marea iubire

Geanina

Geanina a renuntat la facultate pentru a veni la Puterea dragostei, sezonul 4

Este pasionată de modă, activând în comerțul textil, și de social media. A avut o relație de lungă durată, de 10 ani. In urma cu un an s-a despărțit de iubitul care o înșelase. A preferat să nu se mai înscrie la Facultatea de Medicină pentru a trece pragul casei Puterea Dragostei. Geanina de la Puterea Dragostei provine dintr-o familie numeroasă, mai are trei surori și doi frați. Se declară convinsă că va ajunge foarte departe în competiție.

Iar cei 7 baieti pregatiti sa faca parte din casa "Puterea dragostei" sunt:

Claudiu

Claudiu recunoaste ca nu a mai avut o relatie de 5 ani

De profesie este antrenor de fitness. Parinții lui sunt divorțați pe când el avea doar 4 ani. El a crescut alături de mama și de sora lui. Tatăl său a decedat pe când el avea doar 8 ani. Ii place sa manance foarte mult (mananca de pana la 6 ori pe zi), își dorește o iubită care să îi fie fidelă. Cea mai serioasă relație a luat sfârșit acum cinci ani; de atunci nu a mai reușit să găsească nicio relație serioasă

Alexandru

Alex isi doreste sa se insoare de gura mamei

Lucrează ca kinetoterapeut și antrenor personal. Părinții săi au divorțat când el avea 12 ani. Speră să nu repete greșelile făcute în relație de părinții lui. Nu se află în relații bune cu tatăl lui. Despre mama lui spune că a ținut locul ambilor părinți și că îl dorește însurat altfel „nu îl va mai primi acasă”. In acest moment, Alex de la Puterea Dragostei a demarat demersurile legale pentru a purta numele de fată al mamei lui, nume cu care s-a și prezentat. A avut o relatie de patru ani, care a luat sfârșit după ce partenera i-a fost infidelă.

Iacob

Iacob a avut o relatie cu Roxana Buzoiu

Are 12 frați, este plecat în străinătate de la 17 ani. O parte dintre frații lui locuiesc în Anglia. A venit în competiție pentru a o găsi pe cea cu care să își unească destinele la îndemnul părinților săi, care s-au căsătorit la vârsta de 24 de ani și vor ca fiul lor să le calce pe urme. Lucrează ca agent de securitate. A avut o relație cu Roxana Buzoiu, fostă concurentă în primele două sezoane Puterea Dragostei. Relația a fost scurtă (o lună), dar intensă, cei doi locuind împreună. Ii plac fetele „periculoase”.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” a mărturisit de ce nu mai vorbește Alex Velea cu el: „E supărat pe mine...!”

Vlad

Vlad isi doreste in Marea Finala Puterea dragostei, sezonul 4

In prezent studiază în Anglia pentru a deveni antrenor de fotbal și dezvoltare sportivă. Până acum nu a avut nicio relație, deși nu este virgin. Niciodată nu face primul pas în dragoste dacă nu primește semnale că este dorit. Este pregătit să lupte cu toate armele din dotare cu rivalii lui în dragoste. Se declară competitiv și vrea în Marea Finală.

Codrut

Codrut viseaza la o intalnire cu Simona din celalalt sezon Puterea dragostei

Vrea o iubită mai puternică decât Alexandra, iubita lui Codruț din sezonul trei. Visează la o mare victorie în Marea Finală. Se consideră o persoană prietenoasă, dar și vulcanică, posesivă și geloasă. Este pasionat de mașini și fete frumoase. Este fan al Roxanei, al Siminei și al Simonei din primul sezon Puterea Dragostei. Visează la o întâlnire cu Simona în casa Puterea Dragostei. Este pregătit să treacă peste opoziția familiei pentru a avea o relație cu fata pe care o iubește.

Nicusor

Nicusor adora blondele

Preferă să i se spună Nicolas. Este fotomodel. Este pregătit să lupte din răsputeri pentru ceea ce își dorește. Se consideră a fi ambițios și vulcanic. Și-a înșelat fosta iubită deoarece aceasta îi îngrădea prea mult libertatea. Este pregătit să lupte cu toate armele din dotare cu rivalii săi pentru cea pe care o dorește. Ii plac blondele.

Citeste si: Patru concurenți ”Puterea Dragostei”, aventuri în miez de noapte

Radu

Radu este cunoscut publicului din sezonul 3 Puterea dragostei

Surpriza cea mare vine din partea unui concurent iubit de publicul "Puterea dragostei", Radu. Radu Valentin Dragne vine din București. Și-a aniversat ziua de naștere chiar la începutul sezonului 4. A făcut istorie în sezonul 3 prin intransigența cu care le-a tratat pe fetele cu care a intrat în conflict. Lucrează ca antrenor de fotbal la juniori. Iubește animalele foarte mult. Nu iartă niciun pas greșit al fetei pe care o place, dorindu-și ca aceasta să se concentreze exclusiv asupra lui. Are o soră. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI