Un club din Centrul Vechi al Capitalei a fost, de curând, martorul unei petreceri de neuitat între Faimoșii și Războinicii de la Exatlon, la paranghelie luând parte concurenți din sezonul al doilea și din cel care se află în desfășurare.

Războinica din sezonul precedent, Mădălina Linguraru a fost singura fată care a luat parte la dezmățul băieților de la Exatlon, iar Războinicii Mihai Berar, Alex Stoica, Cristian Dumitrescu și Iulian Pîtea le-au dat replica lui Cristi Pulhac și lui Yamato Zaharia.

Iar distracția, spun sursele noastre, a fost una de pomină, cu toții amuzându-se zile bune cu cele făcute prin clubul cu pricina.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”S-au distrat până dimineața devreme, dar nu au exagerat cu băutura. Dar au făcut show acolo, mai ales că erau cu toții în centrul atenției, fiind cunoscuți. Au dansat, au glumit și, evident, s-au pozat cu toți clienții din club, mai ales că erau solicitați tot timpul”, ne-a spus unul dintre cei care a participat la noaptea de pomină a concurenților de la Exatlon.

Duminică este Marea finala “Exatlon”!

Spectacolul oferit de atleții „Exatlon” pe traseele competiționale a fost unul demn laudă, fiecare dintre concurenți luptând cu determinare pentru a se autodepăși. Războinicii și Faimoșii ne-au oferit dueluri de excepție, încărcate de emoție, din care n-au lipsit tensiunile sau ieșirile nervoase, lacrimile de bucurie, încurajările și optimismul, în lupta lor pentru câștigarea luptelor.

Vor fi câteva momente unice, dramatice, care vor arata, încă o dată, de ce este așa de frumos Exatlon! Fie că vorbim de băieți, sau de fete, veți redescoperi personaje care vor

încerca să își strunească zbuciumul interior, să depășească osteneala acumulată în luni de trudă, și să înfrunte arșița dominicană, dar și pe cea care le va cuprinde mințile când vor intra pe trasee. Chiar merită să fiți alături de ei!", a declarat Cosmin Cernat, prezentatorul “Exatlon” a cărei mare finală este duminică, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si