Mona și Cristian Jitaru formează un cuplu de aproape un an, iar totul pare să fie frumos între cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei. Deși au mai existat certuri, ca-n orice relație amoroasă, iată că Mona și Jitaru au reușit să treacă cu brio peste ele și să-și vadă în continuare de povestea lor de dragoste.

Jitaru acuzat de infidelitate

În urmă cu puțin timp au circulat diverse zvonuri potrivit cărora Jitaru i-ar fi fost infidel iubitei sale, fostul concurent de la Puterea Dragostei a venit în platou la Wowbiz pentru a dezminți

zvonurile și a spune adevărul despre relația lor.

”E gelos când te aștepți mai puțin. Ultima faza a fost acum cateva zile cand am plecat la un job si am un prieten care vine cu noi. M-am dat jos din masina lui Cristian si m-am urcat in față, fiind prietenul meu, si l-am pupat pe obraz, de salut. Si mi-a dat mesaj că a văzut un kiss și că o femeie măritată trebuie să stea în spate. Stai în spate când esti cu taxiul, dar el este prietenul meu.”, a declarat Mona.

Citeste si: Ce i-a transmis Berna de la „Puterea Dragostei” iubitului său de ziua de naștere. Blondina este îndrăgostită până peste cap

”La mare, după cum știi, mi-a povestit că se duce la băieți la masă să facă bani. Noi când ne-am certat ea m-a blocat peste tot, și eu as fi făcut la fel.

Pe facebook suntem blocati si acum. După o seară au venit trei băieti, a dansat cu ei, unul i-a cerut facebook-ul, ea i l-a dat, iar tipul respectiv a sunat-o după ce a ajuns acasă. Eu am răspuns la telefon, el când a auzit voce de bărbat a închis telefonul. Ce m-a deranjat a fost că ea mi-a luat telefonul și a spus „dă să îi dau mesaj să îi spun că mă bag la somn”, a spus Jitaru în cadrul emisiunii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mona: ”A reactionat urât, a spart usa la baie. Eu incercam sa ii explic ca nu am nicio treaba.”

Planuri de nuntă în relația Monei și a lui Jitaru

Deși se iubesc mai mult ca oricând, având o relație care a trecut peste multe obstacole, Cristian Jitaru așteaptă momentul potrivit pentru a o cere în căsătorie pe iubita lui Mon a.

Citeste si: Cine este, de fapt, Mihai Florea de la „Puterea Dragostei”?! Imagini inedite

”Au ajuns la alt nivel sentimentele noastre, dar mai asteptam putin pana sa o cer. Trebuie să fiu pregătit sută la sută să fac pasul acesta. Am luat în calcul o căsătorie, dar trebuie să stăm și sub acelasi acoperis. Noi trebuia sa plecam in Turcia, nu am mai plecat pentru că Mona s-a simtit rau. Am stat în aceeasi casa, la mine, si nu este ceva rău”, a mai precizat Cristian Jitaru.

Mona și Jitaru

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În mod normal eu ar fi trebuit să fiu acasă cu copilul, mai ales că începe școala. Dar, fiind racita, nu am vrut să risc să îi dau răceală copilului.”, a completat Mona .

”Ea are programul ei, eu îl am pe al meu, îmi place că nu este agasantă. Eu cred că nu o stresez, nu o sun mereu, nu o controlez. Nu îmi dă motive să nu am încredere în ea.”, a mai declarat Jitaru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si