Close sidebar
Close sidebar

Concurenții din Casa Iubirii cer o nouă șansă pentru Cristian: „Eu mi-aș da și premiul”

După ce a participat la Detectorul de minciuni, a reieșit că adevărul nu a fost spus în totalitate de către Cristian. Ștefania și Cristian au mers la detectorul de minciuni pentru a stabili dacă ceea ce s-a întâmplat weekend-ul trecut a fost adevărat sau nu.

Madalina Grigore,

Concurenții de la Casa Iubirii cer o nouă șansă pentru Cristian după ce acesta a fost descalificat.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ștefania și Cristian au primit câte un set de patru întrebări care au făcut referire la evenimentele petrecute în zilele în care cei doi s-au întâlnit, în afara casei, deși acest lucru este interzis, potrivit regulamentului emisiunii.

Concurenții din Casa Iubirii au trăit momentele cu sufletul la gură pentru a afla deznodământul situației. O astfel de întâmplare a mai avut loc și în cazul Iolandei și al lui Mihai, iar cei doi au fost descalificați.

Răspunsurile Ștefaniei

La cele 4 întrebări primite, Ștefania a răspuns ferm: „Le-ai mințit pe fete că pleci la Giurgiu?”,  „ Ai pierdut trenul în mod intenționat?”,  „ Ai avut relații intime cu Cristian?” și „Tu și Cristian v-ați întors în mașini separate de la mare?”, de unde a rezultat că aceasta a spus adevărul. 

Dar lucrurile nu au stat atât de simplu și în cazul lui Cristian. În urma testului poligraf a reieșit că acesta nu a spus adevărul 100% și prin urmare a fost descalificat din competiție, așa cum prevede regulamentul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iolanda face primul pas spre relația cu Cătălin. Ce i-a propus fostă concurentă de la Casa Iubirii

Cu toate acestea, concurenții Casa Iubirii cer o nouă șansă pentru Cristian, mai ales ținând cont de faptul că el și Ștefania au fost unul dintre cuplurile care au dat dovadă de iubire.

Detectorul de minciuni a identificat două răspunsuri nesincere din partea lui Cristian care a răspuns pe baza sentimentelor pe care le avea în acel moment, și nu a ceea ce era normal să facă.

Ionuț a fost unul dintre concurenții care și-a dorit ca el să nu plece, iar Larisa și Dori au rugat-o pe prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea, să nu îl elimine pe Cristian, motivul fiind că el și Ștefania formează singurul cuplu din Casa Iubirii.

Radu a spus că și-ar da și premiul

Radu a făcut o mărturisire care a emoționat întreaga casă. Acesta a spus că și-ar da și premiul numai ca prietenul său Cristian să nu plece. Dar cu toate acestea, se pare că nu a existat o altă variantă, iar Cristian a fost eliminat din Casa Iubirii.

„Să iubiți, să fiți iubite, la fel și voi băieți! Să încercați să fiți cât mai buni, cea mai bună variantă a voastră, să vă cunoașteți cât mai bine pe voi și pe ceilalți. Să fiți prieteni, să fiți uniți și să nu vă mai certați!”, a spus Cristian înainte de a pleca din Casa Iubirii.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Flavius, fostul concurent ”Casa Iubirii” a făcut un anunț neașteptat. Ce se întâmplă cu el în aceste momente

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI