Radu este acuzat de faptul că se folosește de Cristina pentru a-și atinge scopul și pentru a avea o șansă la marea finală a emisiunii ”Casa Iubirii”.

Laurențiu nu crede în sentimentele lui Radu pentru Cristina

Gestul lui Radu de a-i aduce flori Cristinei a fost aspru criticat de ceilalți concurenți. Laurențiu susține că Radu se folosește de Cristina pentru a ajunge în finală.

Citește și: Tensiuni între Mihaela și Robert. Cei doi ajung în pragul despărțirii

„Te pup, Cristina! Să ai o zi frumoasă! Eu m-am gândit la tine! Să te îndulcesc și să îți fac o zi cum n-ai mai avut demult!”, a spus Radu.

Citește și: Nona nu se oprește din plâns după despărțirea de Patrick: ”Astăzi nu am mâncat nimic”

Nu doar Laurențiu îl acuză pe Radu de falsitate, ci și Robert, care a simțit că este momentul potrivit pentru a-i întoarce vorbele lui la adresa cuplului său cu Mihaela.

Ce se întâmplă cu Sorin la scurt timp după despărțirea de Nicoleta? „Unde e dragostea aia de la Casa Iubirii?”

Recent, Sorin și Nicoleta au decis să pună punct relației lor de iubire.

Vestea a fost un adevărat șoc pentru apropiați și pentru susținătorii acestora din emisiune. Fanii celor doi s-au împărțit acum în două tabere. Dacă unele persoane o apără pe Nicoleta și Sorin este susținut în continuare de fani.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Patrick și Nona și-au spus adio: „Aveam o tristețe în mine și nu înțelegeam de ce. Nona a simțit lucrul ăsta”

Susținătorii Nicoletei nu pierd ocazia de a-l pune la zid pe Sorin. La ultima postare a fostului concurent reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Sorin a postat un scurt videoclip din culisele emisiunii chiar de la începutul perioadei în care s-a îndrăgostit de Nicoleta.

Unii dintre ei au crezut că Sorin caută să se reîntoarcă și nici măcar nu au vrut să audă despre o astfel de opțiune. Alți fani l-au tras la răspundere pentru durerea pe care i-a cauzat-o Nicoletei.

Admiratorii fostului cuplu nu înțeleg nici acum cum Sorin se simte atât de bine și nu suferă după despărțirea de Nicoleta. Se pare că tânărul a reușit să o dea uitării pe Nicoleta ținând cont de iubirea pe care i-o purta.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Robert spune ce crede despre relația Cristinei cu Radu

„Genul de bărbat care vrea doar în lumea lui”/ ”Dezamăgire, Sorine!”/ ” Unde e dragostea aia de la Casa iubirii, te-ai folosit de Nicoleta să ajungi în finală, să iei bănuții și acum ce-ai făcut? Rușinică”/ ”Oare atât de repede dispare o iubire?”/ ”Sper că nu apari iar prin emisiune”, sunt câteva din comentariile apărute în mediul online, potrivit Wowbiz.ro.

Unele persoane continuă să îl susțină pe Sorin și după despărțirea de Nicoleta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si