Radu Dragne este cunoscut de telespectatorii emisiunii „ Puterea Dragostei ” încă din sezonul anterior. A avut un parcurs controversat și a ajuns chiar și până în Marea Finală din sezonul trecut. Radu speră ca acest sezon să fie cu noroc și să își găsească fericirea în concurs. 

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, declarații cutremurătoare despre viața lui: ”Am plâns în multe seri”

Cu ce se ocupă Radu

Radu Dragne este antrenor de fotbal la juniori, iubește copiii, dar și animalele. Spune că într-o relație este destul de exigent și face orice pentru a-și cuceri aleasa. Își dorește ca femeia de lângă el să-l completeze și să trăiască o poveste de iubire ca-n basme.

„Sper ca sezonul 4 să îmi aducă foarte multe beneficii, să fie foarte multe gagicuțe, așa cum îmi place mie”, a spus Radu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Conflict dur între Radu și Iacob, la "Puterea Dragostei". "Ai făcut un om să plângă"

Cum arată fata perfectă pentru Radu

„Sper ca fata care vrea să îmi fure mie sufletul să fie pâinea lui Dumnezeu, să fie o fată super cuminte, să mă vadă doar pe mine. După cum bine știți, am fixurile mele și să mă iubească, asta caut”, a declarat Radu Dragne.

Recent s-a zvonit că Radu ar avea o iubită în afara competiției.Cea despre care se speculează că ar fi iubita lui Radu de la Puterea Dragostei este Ramona, o tânără în vârstă de 20 de ani care locuiește în București. Aceasta urmează studiile de licență în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. 

Citeste si: Cristian Marinescu, câștigător al sezonului al treilea „Puterea Dragostei” se lansează în muzică


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si