Se spune că de cele mai multe ori câinii seamănă cu stăpânii lor! Iar asta s-a văzut cel mai bine la concursul anual "PET AWARDS" din Moscova.

Coafați, accesorizați, cu manichiura făcută și imbracati după ultima modă, cățelușii de mărimea unei ceșcute de ceai au

făcut furori din brațele stăpânelor. Însa nici mândrele posesoare de pufoșenii nu au vrut să rămână în umbră și s-au asortat cu animalele de companie cum s-au priceput mai bine.

Citeste si: VIDEO| Polițiștii din Iași au rezolvat un caz mai rar întâlnit. Au recuperat un câine care ar fi fost furat de un tânăr

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Una dintre participante a fost chiar Barbie de Rusia.

Pe numele său real, Tatyana Tuzova este cunoscută ca fiind o apariție excentrică, și deși mulți internauți îi plâng de milă cațelulușului ei, acesta este de departe cel mai răsfățat dintre concurenți.

Citeste si: VIDEO-Cățelușa a devenit celebră după ce și-a păzit stăpânul la spital

Micuțul este obișnuit să fie îmbrăcat și accesorizat de la urechi până la codiță, iar după expresia feței sale am putea spune că este demult plictisit de camere și blițuri.

Printre finaliștii de la Golden Pet Awards a ieșit cățelușul rusoaicei Tina Ilina, care a primit în final și o diademă.  

Citeste si: Ea este Tiara, fetița de 11 ani care vinde accesorii făcute cu mâna ei, pentru a-și salva cățelușul paralizat: ”Este cea mai solară persoană pe care am cunoscut-o”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si