Close sidebar
Close sidebar

Concurs de gulas in Maramures. Sapte echipe de bucatari s-au intrecut in pregatirea gustosului preparat

Cand este vorba de mancare, ce poate a fie mai bun daca nu un gulas facut la ceaun, la foc de lemne domol, asa cat sa fiarba in tihna, cum spune maramuresanul si daca mai pun si cateva kilograme de carne de vanat, ei bine, va spune doar atat, atentie pofticiosilor. Nu mai putin de 7 echipe de bucatari, de ocazie, s-au intrecut in pregatirea celui mai gustos guias la ceaun.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Se iau cativa vanatori priceputi intr-ale bucatariei, se adauga 7 ceaune, carne de mistret din belsug si legume. Rezultatul este, atentie interzis pofticiosilor!

Nici nu s-a facut bine zi ca focul sub ceaune a pornit iar echipele au pus cele mai bune ingrediente.

-Vad ca ati pus deja mare parte.. Da, mai am ceva condiente, dar sceretul nu vi-l zic, unii spun ca pun suflet si eu si pun si ce trebuie

Dar vorba aceea, concursul este consurs asa ca unii dintre participanti nici ca
au vrut sa divulge vreun secret.

-Ce carne folositi? Cea pe car o foloseste toata lumea. Nimeni nu vrea sa dea niciun secret..Carne de mistret. Si altceva ce ati mai pus? Pai numai ce vedeti, nimic altceva decat ce se vede

- Este asa mai domol, este de mistret,o friptura, tocanita. Cam cata carne? Cam 4 kilograme, ceva costita.
Si ce ati mai pus? Legume..de acolos se invata nu se cumpara


Focul ca focul dar si ingredinetele conteaza!.Asa ca vanatorii, oameni cu dare de mana au pus in ceaun cate o pulpa de mistret, cat sa fie carne din belsug.

-Ce avem aici? Galuste cu faina si ou. Sunt cu oua de casa si numai galbenusul ii folosim


Dar ce mai coteaza cand concursul se tine intre prieteni iar printre ei este si un sarbatorit, palinca sa curga in rauri si sa te tii veselie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI